Er du vores nye pakkeri-medarbejder?

Skagenfood har forrygende travlt, og søger derfor 2-3 nye medarbejdere til vores pakkeri på havnen i Strandby.

Opstart snarest muligt!

Elsker du frisk fisk og kvalitet? Trives du i en travl hverdag, så vil vi rigtig gerne tale med dig om et job i en spændende virksomhed, som er i flot vækst.

Vi søger:

Fiskepakkere

Vi søger 1-2 person til at indgå i vores pakketeams, som skærer og pakker fisk til vores måltidskasser og fiskepakker. Vi søger en person, der har let ved at sætte sig ind i et stort sortiment, er fortrolig med computer og for hvem der er naturlig at tænke et hestehoved frem på næste opgave og som med glæde deltager i den løbende oprydning. Struktur og overblik er også vigtige egenskaber.

Holdleder for vores opposere

Vi søger en person til at stå i spidsen for vores opposningshold, der pakker kød og mejeri til vores måltidskasser. Foruden af være en del af holdet søger vi en person, der kan varetage den koordinerende rolle og er hundrede- metermester i overblik og struktur.

Skagenfood

Skagenfood.dk er en internetbaseret virksomhed, der sælger frisk fisk og måltidsløsninger i abonnement til private kunder i hele Danmark. Vi er 60 medarbejdere med pakkerier både i Nørresundby og Standby samt administration placeret på havnen i Strandby.

Arbejdstid: 30-37 timer/uge

Er du interesseret i stillingen, eller har du brug for yderligere information om stillingen, kan du maile din ansøgning til Betina Kuhn, betina@skagenfood.dk 

Vi glæder os til af høre fra dig!