Nulstil dit kodeord



×

KlarParatKassen

Convenience menuplan

Menuplan 2018 

(opdateret 4. september - menuplanen kan ændres, så hold øje med denne side)

Uge 37: Jordskokkesuppe med ising, bacontern og durumbrød

Uge 38: Skærisingfilet med græskarpuré og små kartofler med citron og persille
Uge 39: Langefilet med basilikumsmør, ratatouille og couscous med krydderurter
Uge 40: Mørksej i citron/timian smør med tomatsauce, svampesauté og persillepasta
Uge 41: Kulmulefilet med perlebyg/blomkålsrisotto, persilleolie samt olivenbrød
Uge 42: Rødspættefilet med olivenpanade på bund af selleri og gulerødder med sauce af rød peber
Uge 43: Mørksejfilet med mandel/hvidløgsbønner, fiskesauce og ris
Uge 44: Lyssej med saute af spidskål og gulerødder samt perlebygsrisotto

Nem hverdagsluksus

KlarParatKassen er en færdig måltidsløsning med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for.

Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Der følger altid en tilberedningsvejledning (ovnens temperatur, anretning m.m.) med kassen og vejledningen mailes også til dig inden levering.

Udskriv siden