0

Andet godt

Brødpakken fra Bagerhuset

Bagermester Tonny fra Bagerhuset i Galten er stolt af sit håndværk. Han bager alt fra bunden, og så er han en rigtig ”surdejsnørd”. Det kan smages! Intet færdigmiks, ingen tilsætningsstoffer, hvedemel, fedt, æg, mælk eller sukker - kun surdej og ren rugbrødssmag bagt på økologisk mel og kerner.

Brødkassen

Her får en brødpakke med brød fra de allerbedste "surdejsnørder" nemlig Bagermester Tonny fra Bagerhuset i Galten som står bag det fantastiske Klosterrugbrød og Teit Vestergaard Kjeldsen fra Bag-tanker, som leverer det superlækre surdejsbrød Skagen Loaf.

Autentiske nixtamal majs tortillas

Vores originale friske økologiske majstortillas er bagt på 100% mexicansk nixtamaliseret majsmel (Masa Harina), vand og salt. Nixtamalisering er en traditionel teknik hvor de tørrede majskornene koges i vand med opløst kalksten, inden de males på stenkværne til en fin dej kaldet 'masa'.

Læs mere

Majs Tortillas

Majs tortillas af høj kvalitet, ligesom det skal være!

Læs mere

Gorms øko pizzadej

Gorms økologiske pizzadej er en elsket klassiker i vores måltidskasser og vores kokke bruger den til alt lige fra naan, paratha, chapati og andre fladbrød samt naturligvis til pizzaer i alle afskygninger. Det bliver simpelthen ikke nemmere.

Læs mere

Æggewraps

Vores æggewraps er lavet på økologiske, danske æg og de smager helt fantastisk. De indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og mætter derfor godt. Et super alternativ til almindelige hvede eller majstortillas. De lækre æggewraps er 100% gluten- og laktosefrie, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Læs mere

Fettuccine al Basilico

6 pakker håndlavet italiensk økologisk Fettuccine con sugo al Basilico. Produceret for Skagenfood af Pastificio Artigianale Leonardo Carassai.

Læs mere

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort til enten frisk fisk eller en måltidskasse leveret lige til døren.

Læs mere
Vis flere produkter