0

Andet godt

Verdens bedste safran?

Safran

I det nordlige Afghanistan i byen Herat bliver der dyrket safran af høj kvalitet. Herats klima og jord er perfekt til at dyrke krokus, som senere bliver til verdens fineste safran.

DKK 289.00
Se mere

Sorte Empeltre oliven

Priorat Natur som producere disse fantastiske oliven, tilbyder deres kunder hjemmelavede produkter af høj håndværksmæssig kvalitet.

DKK 126.00
Se mere

Krydderier fra ASA

Fantastiske krydderier af allerhøjeste kvalitet fra ASA. Prøv denne mix pakke med 12 blandede krydderier.

DKK 89.00
Se mere

Bodum stempelkande

Chambord er en håndlavet Bodum stempelkande af solid messing og flere lag krom. Kanden passer perfekt på et hvert kaffebord.

DKK 199.00
Se mere

Olivenolie

Skagenfoods udvalgte ekstra jomfru olivenolie. Olivenolien er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs.

fra DKK 236.00
Se mere

Priorat Mandler

Marcona mandler er af højeste kvalitet. Disse søde snacks bør spises året rundt - som sød afslutning på et tapas-måltid, til ost og som juleknas.

fra DKK 229.00
Se mere

Læsø sydesalt

Læsø sydesalt er i en klasse for sig. Læsø sydesalt er kendt i hele Danmark for at være et kvalitetsprodukt, fremstillet efter gamle traditioner på Læsø.

fra DKK 126.00
Se mere
Udsolgt

Fettuccine di Campofilone

Her får du 6 pakker håndlavet italiensk økologisk Fettuccine di Campofilone uden æg. Produceret for Skagenfood af Pastificio Artigianale Leonardo Carassai.

Udsolgt
Se mere
Vis flere produkter