Nulstil dit kodeord×

Andet godt

Fantastisk lækker 2 retters Pinse menu menu til 2 el. 4 personer. Til forret skal I have en ganske særlig delikatesse nemlig søkogte Skagen jomfruhummere, der er lige klar til at sætte på bordet med en lækker dressing og godt brød Til hovedret skal I have bøffer af krogmodnet dansk økologisk kalvetykstegsfilet, der serveres med spæde nye økologiske grønne og hvide asparges - små nye kartofler samt en god dukkah til at krydre det hele lidt!

 

pris fra
419,00 kr

Nem økologisk aftensmad til 4 pers. på kun 15 min.! Skagenfoods Heat måltider er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

 

pris
229,00 kr

Nem økologisk aftensmad til 4 pers. på kun 15 min.! Skagenfoods Heat måltider er lavet i samarbejde med økologiske Halkær Ådal, vores egen huskok Jacob Dahl samt vores dygtige slagter. Heat måltiderne er er velsmagende, sunde og super lækre, og vil falde i hele familiens smag.

 

pris
229,00 kr

Tapaspakken indeholder 2 spændende oste, 2 slags skinke/pølse samt 3 delikatesser importeret direkte fra producenterne rundt omkring i Europa.

 

pris
139,00 kr

Fantastisk 32 måneder gammel lagret Comté, fremstillet af rå komælk. Denne ost produceres kun om sommeren i Jurabjergene i Frankrig. Comté som denne der er lagret i 32 måneder er en fast ost, som smelter i munden og giver en nøddeagtig sødlig smag.

 

pris
185,00 kr

Skagenfoods udvalgte ekstra jomfru olivenolie. Olivenolien er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs. Smagen er fin og ren med en let pebret og cremet finish.

Vælg mellem 2 x 500 ml el. 4 x 500 ml.

Spar 40 kr. ved køb af 4 flasker

 

pris fra
138,00 kr

Birgitte Busk er specialist i hyben og laver noget af det bedste hybenmarmelade og hybensirup man kan opdrive. Råvarerne dyrkes på gården ved Brønderslev og alt er lavet helt fra bunden. Her får du en pakke med 4 hjemmelavede specialiteter, som kun består af de bedste økologiske råvarer.

Introrabat / Spar 30 kr.

 

pris
189,00 kr

NORTH OAK fremstiller de skønneste marmelader som er specielt beregnet til ostebordet og som tilbehør i det salte køkken.

Vælg mellem Pepper Figs, Vanilla Tomato eller mix, 4 stk. á 110 g

 

pris fra
180,00 kr

3 glas af Søbogaards marmelade udelukkende lavet på de bedste råvarer fri for farve- og tilsætningsstoffer og uden konserveringsmidler.

Vælg mellem flere varianter

 

pris fra
124,00 kr

Læsø sydesalt er i en klasse for sig. Læsø sydesalt er kendt i hele Danmark for at være et kvalitetsprodukt, fremstillet efter gamle traditioner på Læsø. Pif din madlavning op med denne fantastisk salt, og oplev en smag til forskel.

I flot stofpose, vælg 2 x 200 g eller 1 x 1000 g

 

pris fra
178,00 kr

Gør dine pastaretter til et hit med vores økologiske tomatsauce med basilkum, der indeholder masser af god smag! Vi får vores pastasauce fra FEGER di Gerarlo Ferraioli i Italien.

12 glas á 340 g / SPAR 72 kr.

 

pris
199,00 kr

Her får du 6 pakker håndlavet italiensk økologisk Fettuccine di Campofilone uden æg. Produceret for Skagenfood af Pastificio Artigianale Leonardo Carassai fra Campofilone i Italien.

SÆRPRIS - SPAR 60 kr.

 

pris
114,00 kr

6 pakker håndlavet italiensk økologisk Fettuccine con sugo al Basilico. Produceret for Skagenfood af Pastificio Artigianale Leonardo Carassai fra Campofilone i Italien.

SÆRPRIS - SPAR 60 kr.

 

pris
198,00 kr

Økologisk sodavand fra NaturFrisk

Vælg mellem disse smagsvarianter: Lemon, Ginger Ale, Cola, Hindbærbrus og Hyldeblomst. 12 x 25 cl.

 

pris fra
165,00 kr

Et ordsprog siger. ” Øl er godt og øl er sundt – derfor drikker vi det året rundt” Ørbæk brygger fantastiske kvalitetsøl til glæde for entusiatiske ølelskere og ølkendere.

Vælg mellem Fynsk Forår, Ørbækker, IPA og Classic

12 flasker á 33 cl. / Spar 24 kr.

 

pris fra
216,00 kr

Målet for Midtfyns Bryghus er ikke at lave én øl som alle kan lide, men at lave en for enhver smag. Bryggeriet har med sit øl blandt andet vundet Danske Ølentusiasters, Årets Ølnyhed, European Beer Star samt World Beer Award.

Mixkassen indeholder Chili Tripel, Imperial stout, Double IPA og Wheat

I alt 12 flasker á 50 cl.

SPAR 170 kr.

 

pris
430,00 kr

Kassen indeholder ultrafriske og flotte søkogte jomfruhummer med vores egen lækre aïoli samt cocktaildressing samt store flotte 300 grams møre økologiske supermøre krogmodnede danske rib eye steaks. Til bøfferne følger en lækker økologisk beefrub og godt kryddersmør.

Kan bestilles til levering fredag i uge 25.

 

pris fra
449,00 kr

Mozzarella fremstillet af økologisk komælk fra regionen Campana i det sydlige Italien.

FØRPRIS 100 kr. / SPAR 50 kr.

 

pris
50,00 kr

Har du lyst til at glæde en person, der fortjener at få frisk fisk eller en måltidskasse leveret lige til døren? Så har du mulighed for at købe et gavekort.

Vi sender gavekortet flot indpakket i en eksklusiv kuvert, som du selv kan overrække til modtageren.

 

pris fra
159,00 kr

3 poser af vores velsmagende økologiske italienske ravioli med Edamame bønner. Produceret for Skagenfood i Italien.

SÆRPRIS - Spar 39 kr.

Kan bestilles til levering i uge 21.

 

pris
60,00 kr

3 poser af vores velsmagende økologiske italienske gnocchi lavet på kartofler. Produceret for Skagenfood i Italien.

Gnocchi KUP - SPAR 39 kr.

 

pris
60,00 kr

Bryghuset byder på fantastisk øl, som taler til alle typer af øldrikkere. Vi har nu i samarbejde med Skagen Bryghus sammensat en lækker MIX Kasse med 5 af deres bedste øl. Prisen er incl. pant.

15 fl. á 50 cl. / SPAR 50 kr.

 

pris
475,00 kr

Denne lækre og eksklusive menu med den unikke tomahawk bone in ribeye og alle andre råvarer er nem og overskuelig at gå til. Alt nødvendigt tilbehør følger med. Du skal blot vælge om du skal have den store hovedret solo - eller om du liiige skal have danske rabarber og økologisk vanille med til en lækker rabarberkage til dessert.

Kan bestilles til levering tirsdag i uge 23.

 

pris fra
529,00 kr