Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering i
uge 31+32

Læs mere om ostene i denne lækre kasse HER

Franske gårdoste

×

Franske gårdoste

Der er god grund til at vælge Mons, hvis du vil have et delikat stykke ost der dufter af nymalket råmælk, frisk halm og kælder, og som bare smager som det skal. 

Hervé Mons er Affineur – og den førende i Frankrig. I Frankrig er der stor tradition for at smålandmænd og mindre producenter laver deres egne oste, hvorefter de sender dem videre til de såkaldte Affineurs. En Affineur er den, der sørger for at hvert enkel ost gennemgår den rette modningsproces. 

Pakken indeholder:

  • Brillat Savarin á ca. 600 g
  • Comté +8 måneder á ca. 500 g
  • Ovalie Cendrée, 2 stk á ca. 300 g pr stk.
  • Ami du Chambertin, á ca. 250 g
  • Bleu de Sassenage AOC á ca. 300 g

I alt ca. 2 kg.

OBS: Der tages forbehold for evt. udsolgte oste fra leverandøren og derfor kan en af de ovennævnte oste være skiftet ud med en tilsvarende ost.

NB: Skal bestilles senest torsdag kl. 9 ugen før levering.

599,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 31+32.

 

pris fra
349,00 kr

Pecorino Roma fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma. Denne Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, da smagen ligeledes adskiller sig fra andre Pecorinoer ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagsfuld. Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød. Pecorino Roma modnes fra 4 måneder til et år.

 

pris
239,00 kr

Mozzarella di Bufala eller mozarella fremstillet af bøffelmælk er en ost fra regionen Campana i det sydlige Italien. Denne Mozzarella er den originale, som fremstilles af frisk mælk hver dag. Mozzarella bruges til at give konsistens i stedet for smag til nogle retter, og er fantastisk i fx en tomatsalat eller på en hjemmelavet pizza. Væskerne, olierne og smagen fra de forskellige øvrige ingredienser i retten optages og forstærkes af de milde fugtige lag af ostemasse. Osten sælges i sin valle og bør være løs og have fugtigheden lukket inde imellem lag af elastisk ostemasse.

 

pris
135,00 kr

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien. Denne producent som er familien Ambrosi udvælger de bedste oste til os.

 

pris
365,00 kr

Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering i uge 30+31.

 

pris
269,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
219,00 kr

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris fra
699,00 kr