Nulstil dit kodeord×
Øko EU Øko
Udsolgt

Bemærk: 

  1. Indholdet i Madspildskassen med kød & mejerivarer skifter hver uge og alle kasser vil typisk ikke være ens.

Madspild - kød & mejeri

×

Madspild - kød & mejeri

Hjælp os med at minimere madspild

Billedet viser IKKE den korrekte vare - her i uge 47

Red varen og spar stort / Begrænset parti = OBS KUN 1 STK PR. KUNDE

Hver uge bestiller vi altid lidt mere kød og mælkeprodukter end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har økologiske varer til overs sidst på ugen.

Derfor har vi nu samlet de overskydende økologiske råvarer i Madspilds Kassen. Kassen vil som udgangspunkt indeholde forskellige slags kølevarer som æg, pølser, kød, frisk pasta, oste og andre mejerivarer.

Indhold i uge 47: 

  • Ca. 900 g - 1 kg øko svinekoteletter, holdbar til 27/11
  • Ca. 8-900 g øko oksewokstrimler, holdbar til 27/11
  • Ca. 260 g krondyr nakkefilet, holdbar til 24/11
  • 2-3 dl øko yoghurt naturel/creme fraiche 18 %/creme fraiche 38%, holdbar til 26/11-3/12

Varerne er som udgangspunkt ikke ved at løbe på dato eller på anden måde forringet - det er blot overskud fra indeværende uge.

229,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Danske æbler er helt fantastiske i smag. Og variationen af de mange sorter af danske æbler over sæsonen, giver en ekstra dimension. Produktionen af danske økologiske æbler svinger meget år for år. 2018 ser dog ud til at blive et fremragende dansk æble år.

Ca. 3 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 48.

 

pris
99,00 kr

Hver uge bestiller vi altid lidt mere økologisk frugt og grønt end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har frugt & grønt til overs sidst på ugen.

 

pris
170,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Vores rødspætter landes dagligt i Strandby af mindre kuttere, hvilket giver den højest mulige friskhed. Vi garanterer, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig.

 

pris
209,00 kr

Vi lover, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig. Glæd dig selv og familien med en klassisk servering med persillesovs og kartofler eller en af vores nye opskrifter.

Tilbud - Spar 60 kr.

Kan bestilles til levering fredag i uge 48.

 

pris
139,00 kr