Nulstil dit kodeord×
Øko
Udsolgt

Bemærk: 

  1. Indholdet i Madspildskassen med kød & mejerivarer skifter hver uge og alle kasser vil typisk ikke være ens.

Madspildskassen med kød & mejeri

×

Madspildskassen med kød & mejeri

Hjælp os med at minimere madspild

- red varen og spar stort! Sælges efter princippet først til mølle

Hver uge bestiller vi altid lidt mere kød og mælkeprodukter end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har økologiske varer til overs sidst på ugen.

Derfor har vi nu samlet de overskydende økologiske råvarer i Madspilds Kassen. Kassen vil som udgangspunkt indeholde forskellige slags kølevarer som æg, pølser, kød, frisk pasta, oste og andre mejerivarer.

Indhold i uge 29: 

  • 6 stk friland kyllingebryst/kyllingelår, holdbar til 21-22/7
  • 10-14 stk øko oste/bacon pølser, holdbar til 26-31/7
  • 4 dl øko kærnemælk, holdbar til 21/7
  • 1-2 stk øko mozzarella ost, holdbar til 21/7 
  • 4-5 dl øko creme fraiche 18%/yoghurt naturel, holdbar til 25-30/7 

Varerne er som udgangspunkt ikke ved at løbe på dato eller på anden måde forringet - det er blot overskud fra indeværende uge.

149,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hver uge bestiller vi altid lidt mere økologisk frugt og grønt end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har frugt & grønt til overs sidst på ugen.

 

pris
160,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Vores rødspætter landes dagligt i Strandby af mindre kuttere, hvilket giver den højest mulige friskhed. Vi garanterer, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig.

 

pris
179,00 kr

Vi lover, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig. Glæd dig selv og familien med en klassisk servering med persillesovs og kartofler eller en af vores nye opskrifter.

 

pris
199,00 kr