0

Madspildskasse - kød & mejeri

Udsolgt

Hjælp med at minimere madspild :-)

Red varen og spar stort!

Begrænset parti - max 1 kasse pr. kunde!

Hver uge bestiller vi altid lidt mere kød og mælkeprodukter end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har økologiske varer til overs sidst på ugen.

Derfor har vi nu samlet de overskydende økologiske råvarer i Madspilds Kassen. Kassen vil som udgangspunkt indeholde forskellige slags kølevarer som æg, pølser, kød, frisk pasta, oste og andre mejerivarer.

OBS: Billedet viser IKKE den korrekte vare - her i uge 8

Indhold i uge 8:

  • 1,8 kg økologiks hakket svinekød, holdbar til 22/2
  • 2 dl økologisk hytteost, holdbar til 8/3
  • 50/75 g økologisk cheddarost, holdbar til 23/2

Varerne er som udgangspunkt ikke ved at løbe på dato eller på anden måde forringet - det er blot overskud fra indeværende uge.

Relaterede produkter

Madspilds Kassen

Prøv vores populære MadspildsKasse og fyld køleskabet op med sæsonens frugt og grønt. Kassen indeholder 10-15 forskellige slags øko frugt og grønt, og indeholder vil variere fra uge til uge.

170 kr 170 kr. pr. kuvert
Se mere

Pink grape

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? De er helt fantastiske til saft og som ingrediens i en salat.

159 kr 159 kr. pr. kuvert
Se mere

Avokado

Avokadoer smager skønt. Få 1 kg lækre øko avokadoer leveret sammen med dine andre varer. 100 % øko.

89 kr 89 kr. pr. kuvert
Se mere
Kun
levering fredag
uge 9-11

Gæste & weekend menu

Nu gør vi det igen muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters menu med luksuriøse råvarer.

fra DKK 658.00
Se mere