Nulstil dit kodeord×

North Oak er en delikatesseserie der er skabt med kærligheden for den ægte gode smag og den nordiske natur. Resultatet heraf er produkter med gode smagsoplevelser, der samtidig er baseret på enkle ingredienser, der komplimenterer hverdagens mad.

Pepper Figs Marmelade
Ingredienser: Figen*, rørsukker*, koncenteret citronsaft*, fortykningsmiddel: Pectin, 4 peber (sort peber, hvid peber, korianderfrø, rosé peber). 

NORTH OAK Marmelade

×

NORTH OAK Marmelade

Økologisk delikatesse af høj kvalitet

NORTH OAK fremstiller de skønneste små marmelader som er specielt beregnet til ostebordet og som tilbehør i det salte køkken. 

Med disse marmelader kan du selv skabe spændende sammensætninger og deraf lækre smagsoplevelser.

Vælg mellem:

  • Pepper Figs, 4 stk. (Figenmarmelade m. 4 peber)
  • Vanilla Tomato, 4 stk. (Tomatmarmelade m. vanilje)
  • MIX, 2 af hver af ovenstående

Indeholder:

  • NORTH OAK marmelade, øko, 4 glas á 110 g

180,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Birgitte Busk er specialist i hyben og laver noget af det bedste hybenmarmelade og hybensirup man kan opdrive. Råvarerne dyrkes på gården ved Brønderslev og alt er lavet helt fra bunden. Her får du en pakke med 4 hjemmelavede specialiteter, som kun består af de bedste økologiske råvarer.

Spar 50 kr.

 

pris
169,00 kr

Læsø sydesalt er i en klasse for sig. Læsø sydesalt er kendt i hele Danmark for at være et kvalitetsprodukt, fremstillet efter gamle traditioner på Læsø. Pif din madlavning op med denne fantastisk salt, og oplev en smag til forskel.

Vælg mellem 2 x 200 g, 6 x 500 g eller 1 x 1000 g.

 

pris fra
178,00 kr

6 pakker håndlavet italiensk økologisk Fettuccine con sugo al Basilico. Produceret for Skagenfood af Pastificio Artigianale Leonardo Carassai fra Campofilone i Italien.

SÆRPRIS - SPAR 76 kr.

 

pris
182,00 kr