0

Olivenolie

udvalgt_kvalitet

Koldpresset ekstra jomfru olivenolie

SPAR 40 kr. ved køb af 4 stk.

Skagenfoods udvalgte olivenolie er karakterfuld gylden og dufter let af tomatblade og nyslået græs. Smagen er fin og ren med en let pebret og cremet finish.

Oliven til denne olie er produceret af spanske økologiske landmænd. Og olien er koldpresset direkte af oliven kun via mekaniske processer. Vores olivenolie er lavet af olivensorterne Arbequina og Picual.

Olivenolien er i glasflaske med skruelåg og med indbygget doseringsprop.

Vælg mellem

  • Olivenolie, ekstra jomfru, 2 stk. á 500 ml
  • Olivenolie, ekstra jomfru, 4 stk. á 500 ml / SPAR 40 kr.

Spar 40 kr. ved 4 stk. (Fra 59 kr. pr. fl.)

Min. 12 måneders holdbarhed.

Vælg variant
Vælg
Olivenolie Ekstra, 4 x 500 ml / SPAR 40 kr. Olivenolie Ekstra, 2 x 500 ml

Vores olivenolie er produceret af spanske økologiske landmænd, der i fællesskab driver "Agropecuaria Ecológica Sierra de Alcaraz" i Spanien ca. 100 km syd vest for Albacete.

Her høstes oliven om morgen, og de eneste oliven der høstes tidligere, starter kl. 5 som er den første høst (gourmetolie). Her høstes der med shaker og paraply og ikke superintens høst. På den tid af dagen, i oktober og med den type udstyr er risici for fugle lig med ingen. Her udføres de økologiske værdier i praksis i hvert trin i vores produktionsproces.

Vidste du at... Olivenolien størkner ved ca. 12 grader. Er dette tilfældet, kan der gå op til en uge før olien er helt klar og flydende igen. I mellemtiden kan der være "klumper" i olien, der ligner bundfald. Vi anbefaler derfor, at ryste olien jævnligt, og den vil efter en uges tid være klar igen. Enkelte nedkølinger/størkninger påvirker ikke oliven. 

Læs mere

Pr. 100 g: Energi 3700 kj/900 kcal / Fedt 13 g / Kulhydrat 0 g / Protein 0 g

Læs mere
Om Olivelolien

Vores olivenolie er produceret af spanske økologiske landmænd, der i fællesskab driver "Agropecuaria Ecológica Sierra de Alcaraz" i Spanien ca. 100 km syd vest for Albacete.

Her høstes oliven om morgen, og de eneste oliven der høstes tidligere, starter kl. 5 som er den første høst (gourmetolie). Her høstes der med shaker og paraply og ikke superintens høst. På den tid af dagen, i oktober og med den type udstyr er risici for fugle lig med ingen. Her udføres de økologiske værdier i praksis i hvert trin i vores produktionsproces.

Vidste du at... Olivenolien størkner ved ca. 12 grader. Er dette tilfældet, kan der gå op til en uge før olien er helt klar og flydende igen. I mellemtiden kan der være "klumper" i olien, der ligner bundfald. Vi anbefaler derfor, at ryste olien jævnligt, og den vil efter en uges tid være klar igen. Enkelte nedkølinger/størkninger påvirker ikke oliven. 

Ingredienser og næringsindhold

Pr. 100 g: Energi 3700 kj/900 kcal / Fedt 13 g / Kulhydrat 0 g / Protein 0 g

Relaterede produkter