Nulstil dit kodeord×

Indholdet i Tapaspakken skifter hver anden uge.

Du kan få fast levering af Tapaspakken her

Tapas

×

Tapas

Tapaspakken indeholder 2 spændende oste, 2 lækre skinker/pølser samt 3 delikatesser importeret direkte fra producenterne.

Eksempel på oste: Saint Nectaire, Pave Corresion, Taleggio, Gorgonzola, Comté, Manchego, Cantal m.m.

Eksempel på delikatesser: Malagarosiner, oliven, tørrede figner, grillede artiskokker, kvæde, hjemmelavet nøddemix, tapenader m.m.

Se indhold i denne uges Tapaspakke her

NB: Leveres på fredage.

139,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 18+19.

 

pris fra
349,00 kr

Pecorino Roma fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma. Denne Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, da smagen ligeledes adskiller sig fra andre Pecorinoer ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagsfuld. Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød. Pecorino Roma modnes fra 4 måneder til et år.

 

pris
239,00 kr

Mozzarella di Bufala eller mozarella fremstillet af bøffelmælk er en ost fra regionen Campana i det sydlige Italien. Denne Mozzarella er den originale, som fremstilles af frisk mælk hver dag. Mozzarella bruges til at give konsistens i stedet for smag til nogle retter, og er fantastisk i fx en tomatsalat eller på en hjemmelavet pizza. Væskerne, olierne og smagen fra de forskellige øvrige ingredienser i retten optages og forstærkes af de milde fugtige lag af ostemasse. Osten sælges i sin valle og bør være løs og have fugtigheden lukket inde imellem lag af elastisk ostemasse.

 

pris
135,00 kr

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien. Denne producent som er familien Ambrosi udvælger de bedste oste til os.

 

pris
365,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

Kan bestilles til levering i uge 17+18.

 

pris fra
219,00 kr