Nulstil dit kodeord×

Voelkel er en helt særlig tysk familieejet virksomhed, grundlagt i 1936. Virksomheden er i dag ledet af fjerde generation og selve ejerskabet af virksomheden ligger i en fond, hvis formål er at fremme økologisk og biodynamisk landbrug.

Voelkel ønsker at fremme produktionen af økologiske og biodynamiske fødevarer og virksomhedens værdier er stærkt inspireret af Rudolf Steiners teorier. 

Vitamin Shot BOX

×

Vitamin Shot BOX

NYHED / SPAR 60 kr. 

Økologisk og Biodynamisk fra Voelkel

Lav dit eget vitamin shot på kun 30 sekunder. Det er super sundt og smager fantastisk.

Sådan gør du: Ryst en smoothie og hæld ca. halvdelen op i et glas. Tilsæt en squeeze citronsaft og en squeeze ingefærsaft, så det passer til din smag. Voila, dit vitamin shot er klart.

Smoothie, citronsaft og ingefærsaft har skruelåg og opbevares efter åbning i køleskab.

Indeholder:

  • Smoothie med mango, grønkål og spinat, 6 x 0,25 L glasfl. 
  • Smoothie med appelsin, grønkål og spinat, 6 x 0,25 L glasfl. 
  • Ingefærsaft, 1 x 0,2 L glasfl. 
  • Citronsaft, 1 x 0,2 L glasfl. 

Intropris 275 kr. / Normalpris 335 kr. / Spar 60 kr.

Ca. 8 kr. pr. shot (ved 100 ml. pr. shot)

275,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

De grønne smoothies fra Voelkel er en lille sund og velsmagende morgenmad eller snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter smoothies fra Voelkel

 

pris
141,00 kr

Ingefær er godt og et shot er en god start på dagen. Vi har 3 varianter og du kan også bestille en mix kasse med én af hver. Vælg mellem Ingefær og rødbede shot / Ingefær og gulerod shot / Ingefær shot / MIXbox

3 x 0,5 liter

 

pris fra
117,00 kr

Fair to go fra Voelkel er en lille sund morgenmad eller snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter Fair to go saft fra Voelkel

 

pris
105,00 kr

Wow...smager fantastisk! Wow...smager fantastisk! Kan du lide rabarber, så MÅ du prøve Rabarbersaften fra Skytte. Rabarbersaften fra Skyttes gartneri er koldpresset af Nybro Frugtplantage på Fyn og der tilføjes blot vand og rørsukker.

2 x 0,75 liter Rabarbersaft

 

pris
98,00 kr