Nulstil dit kodeord×

Ørbæk Bryggeri har et ønske om at være kendt som et nyskabende bryggeri, og derfor udvikler de konstant nye øltyper. På den måde håber de at kunne udbredekendskabet både til de mange smagsvarianter af øl og til ølbrygningens håndværksmæssige traditioner. 

Ørbæk bryggeri blev grundlagt i 1906 af familien Madsen i Ørbæk, i vis ejerskab det var i tre generationer. Bryggeriet blev bygget som et malt 1906- og hvidtølsbryggeri i 1914. På Fyn blev bryggeriet specielt kendt for dets Stakitøl, som blev fremstillet af røgmalt fra bryggeriets eget malteri.

Ørbæk øl

×

Ørbæk øl

Økologiske øl fra Ørbæk bryggeri

Tilbud / Spar 41 kr.

Et ordsprog siger: ”Øl er godt og øl er sundt – derfor drikker vi det året rundt”.

Ørbæk bryggeri værner om de håndværksmæssige traditioner og brygger fantastiske kvalitetsøl til glæde for entusiatiske ølelskere og ølkendere. Alle deres øl er brygget af økologiske råvare og det gode vand som pumpes op få meter fra Ørbæk Kildens udspring. 

Vælg mellem:

  • Fynsk Forår, 12 x 33 cl. i glasflaske UDSOLGT
  • Ørbækker, 12 x 33 cl. i glasflaske
  • IPA, 12 x 33 cl. i glasflaske
  • Classic, 12 x 33 cl. i glasflaske

Pris 18 kr. pr. fl. / Normalpris 240 kr. 

199,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Pink Grape saft fra den tyske producent Voelkel er en ren frugt saft i den højeste kvalitet uden tilsætninger, og den smager fantastisk.

Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Ping Grape Saft fra Voelkel

 

pris
184,00 kr

Müslibarer er det perfekte valg til det sundere alternativ, når energien trænger til et boost og så er de oven i købet nemme at have med på farten.

Müslibarerne fra MADE GOOD er sprængfyldt med de bedste råvarer.

12 stk. á 36 g - 3 varianter

 

pris fra
228,00 kr