Nulstil dit kodeord×

Som bæredygtig producent har Biottas mål siden 1957 været at give folk en smag af naturen med hver smag af Biotta juice, de tager.

Alle Biottas økologiske safter dekanteres og fyldes på flasker lige efter høsten af råvarerne. Derudover dyrkes mange af frugterne og grøntsagerne på marker tæt ved Biottas produktion i Tägerwilen i Schweiz.

Biotta saft

×

Biotta saft

100% økologisk saft

INTROPRIS / Spar op til 120 kr.

Biotta udvikler økologiske produkter med fokus på høje kvalitetsstandarder og god smag. Biottas økologiske safter fremstilles straks efter høsten af råvarerne. Det giver rene og velsmagende safter med naturens egen smag.

Vælg mellem: 

  • Wellness Saft, 6 x 500 ml / Spar 54 kr.
  • Gulerodssaft, 6 x 500 ml / Spar 54 kr.
  • Rødbedesaft, 6 x 500 ml / Spar 54 kr.
  • Blåbærsaft, 6 x 500 ml / Spar 120 kr.

Alle varianterne er i glasflaske med skruelåg.

126,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger, og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

SPAR 30 kr.

 

pris fra
150,00 kr

Søbogaard har siden 80erne producerede lækre safter, hvor kun de bedste økologiske råvarer er blevet brugt. Søbogaards saft er pasteuriseret og uden konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer.

Vælg mellem Blandet Saft eller Havtorn

 

pris fra
124,00 kr

Kan du lide rabarber? så MÅ du prøve Rabarbersaften fra Skytte. Rabarbersaften fra Skyttes gartneri er koldpresset af Nybro Frugtplantage på Fyn og der tilføjes blot vand og rørsukker.

6 x 0,75 liter Rabarbersaft

 

pris
294,00 kr

Et boost til krop og sind Flow Kombucha er en 100% økologisk forfriskende og perlende drik fri for armoaer, konserveringsmidler og GMO samt Glutenfri og laktosefri. Flow Kombucha skabes ved at fermentere økologisk grøn te.

3 x 33 cl. Vælg mellem ingefær, hindbær blåbær/lime el. Mix Kasse. Inkl. pant

SPAR 51 kr. netop nu

 

pris fra
339,00 kr

Fair to go fra Voelkel er en lille morgenmad eller ideel snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Hos Voelkel betyder "Fair" ansvar for mennesker og natur. Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 25 cl. Drue Guave Aloe Verasaft

 

pris
111,00 kr