Nulstil dit kodeord×

Som bæredygtig producent har Biottas mål siden 1957 været at give folk en smag af naturen med hver smag af Biotta juice, de tager.

Alle Biottas økologiske safter dekanteres og fyldes på flasker lige efter høsten af råvarerne. Derudover dyrkes mange af frugterne og grøntsagerne på marker tæt ved Biottas produktion i Tägerwilen i Schweiz.

Biotta saft

×

Biotta saft

100% økologisk saft

INTROPRIS / Spar op til 120 kr.

Biotta udvikler økologiske produkter med fokus på høje kvalitetsstandarder og god smag. Biottas økologiske safter fremstilles straks efter høsten af råvarerne. Det giver rene og velsmagende safter med naturens egen smag.

Vælg mellem: 

  • Wellness Saft, 6 x 500 ml / Spar 54 kr.
  • Gulerodssaft, 6 x 500 ml / Spar 54 kr.
  • Rødbedesaft, 6 x 500 ml / Spar 54 kr. / Udsolgt
  • Blåbærsaft, 6 x 500 ml / Spar 120 kr.

Alle varianterne er i glasflaske med skruelåg.

126,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Pink Grape saft fra den tyske producent Voelkel er en ren frugt saft i den højeste kvalitet uden tilsætninger, og den smager fantastisk.

Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Ping Grape Saft fra Voelkel

 

pris
184,00 kr

Kan du lide rabarber? så MÅ du prøve Rabarbersaften fra Skytte. Rabarbersaften fra Skyttes gartneri er koldpresset af Nybro Frugtplantage på Fyn og der tilføjes blot vand og rørsukker.

6 x 0,75 liter Rabarbersaft

 

pris
294,00 kr

De grønne smoothies fra Voelkel er en lille sund og velsmagende morgenmad eller sund snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 fl. 115 kr. / Normalpris 135 kr. / Spar 20 kr.

 

pris
115,00 kr