Nulstil dit kodeord×

Tres Flores
Certificering: Økologisk Komposition: Tre udvalgte økologiske kaffer - Costa Rica, Nicaragua og Etiopien.

Espresso - hele bønner

×

Espresso - hele bønner

Spar 24 kr.

Gourmet espresso fra Estate Coffee

Espresso bønner fra Estate Coffee ristes i små portioner i eget mikroristeri på Copenhagen Roaster. Tilgangen til risteprocessen er "Slow Roast".

Vælg mellem:

  • Estate Espresso, Sweet Espresso (klassisk)
  • Estate Espresso, Tres Flores, øko (frugtrig)

4 poser á 200 g / fra 49 kr. pr. pose.

196,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods økologiske Gourmet kaffe er produceret af 100% økologiske Arabica bønner og har en fyldig og afbalanceret smag med en let strejf af syre.

4 poser hele bønner á 400 g

 

pris
220,00 kr

Valrhona Chokolade bliver i dag opfattet som noget af verdens bedste chokolade, da både smagen og kvaliteten er i højsædet. Her får du super lækker chokolade som du både kan nyde direkte fra pakken eller kan bruge i madlavning.

4 plader á 70 g - 3 forskellige varianter

Spar 40 kr.

 

pris fra
140,00 kr

En skøn chokoladeæske med 18 stykker af Valrhona 5g Guanaja, som er højkvalitets mørk chokolade. Chokoladen kommer i en metalæske som beskytter chokoladen, så den er velegnet til gave

2 æsker med 18 stk. i hver á 5 g carréer

 

pris
199,00 kr

En lille elegant æske med lækre og sprøde mandler og hasselnødder overtrukket med mørk og mælkechokolade i høj kvalitet. Perfekt som værtinde gave eller til servering for gæsterne.

2 æsker á 125 g pr. æske

 

pris
230,00 kr

Dansk frugtavlermost er 100% ren, ufortyndet økologisk æblesaft fra udvalgte danske æbler. Koldpresset og ingen former for tilsætningsstoffer. Æblemosteriet har udvalgt de æbler, som giver den bedste æblemost, nemlig velmodne æbler med et højt indhold af naturligt frugtsukker.

6 x 75 cl. glasflaske med skruelåg

Spar 60 kr.

 

pris
120,00 kr