Nulstil dit kodeord×

Kun de bedste økologiske råvarer anvendes. God til at starte dagen på, god til mad og lækker som en kold forfriskning.

Flow Kombucha bliver brygget på Fyn og er startet af dansk kvindelig iværksætter fra København. Passionen er at brygge en kombucha med fantastisk smag, der bidrager til en god balance i kroppen med mindst mulig restsukker efter fermenteringsprocessen.

Flow Kombucha

×

Flow Kombucha

Et boost til krop og sind

SPAR 51 kr.

Flow Kombucha er en økologisk forfriskende og perlende drik fri for armoaer, konserveringsmidler og GMO samt fri for gluten og laktose.

Flow Kombucha skabes ved at fermentere økologisk grøn te. Fermenteringsprocessen skaber mælkesyrebakterier, vitaminer og organiske syrer, der bidrager til en god balance i kroppens fordøjelse og velvære. Ikke pasteuriseret - er bedst at opbevare på køl.

Vælg mellem

  • Ingefær, øko, 12 x 33 cl. (UDSOLGT)
  • Hindbær, øko, 12 x 33 cl.
  • Blåbær/Lime, øko, 12 x 33 cl.
  • Mix Kasse, øko, 12 x 33 cl. (fordelt med 4 af hver slags) (UDSOLGT)

Alle varianterne er i glasflaske med skruelåg.

28,25 kr. pr. fl. Prisen er inkl. pant

339,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Et shot fra Organic Human giver dig et ordentlig skud vitaminer og antioxidanter, der booster både energiniveauet og immunforsvaret. Organic Human laves af nøje udvalgte råvarer med unikke egenskaber - uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller tilsat sukker.

Vælg mellem 3 varianter af 2 x 500 ml.

 

pris fra
98,00 kr

Fair to go fra Voelkel er en lille morgenmad eller ideel snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Hos Voelkel betyder "Fair" ansvar for mennesker og natur. Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 25 cl. Drue Guave Aloe Verasaft

 

pris
111,00 kr

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger, og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

SPAR 30 kr.

 

pris fra
150,00 kr