Nulstil dit kodeord×

Frugtavlermost adskiller sig væsentligt fra æblejuice ved at most er produceret ved koldpresning, og uden anvendelse af enzymer.

Frugtavlermost

×

Frugtavlermost

Økologisk Frugtavlermost fra Æblemosteriet

Dansk frugtavlermost er 100% ren, ufortyndet økologisk æblesaft fra udvalgte danske æbler. Koldpresset og ingen former for tilsætningsstoffer.

Æblemosteriet har udvalgt de æbler, som giver den bedste æblemost, nemlig velmodne æbler med et højt indhold af naturligt frugtsukker. Og herefter sammensat 2-4 æblesorter til en most med både kraft, fylde, friskhed og sødme. 

Indeholder

  • Frugtavlermost, øko, 6 x 75 cl. glasfl. (150 kr., 25 kr./fl.) / Normalpris 180 kr. 

180,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Wow...smager fantastisk! Wow...smager fantastisk! Kan du lide rabarber, så MÅ du prøve Rabarbersaften fra Skytte. Rabarbersaften fra Skyttes gartneri er koldpresset af Nybro Frugtplantage på Fyn og der tilføjes blot vand og rørsukker.

6 x 0,75 liter Rabarbersaft

 

pris
294,00 kr

De grønne smoothies fra Voelkel er en lille sund og velsmagende morgenmad eller sund snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter Mango Grønkål Spinat Ingefær smoothies

 

pris
135,00 kr

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger, og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

 

pris fra
168,00 kr

Søbogaard har siden 80erne producerede lækre safter, hvor kun de bedste økologiske råvarer er blevet brugt. Søbogaards saft er pasteuriseret og uden konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer.

Vælg mellem Blandet Saft eller Havtorn

 

pris fra
124,00 kr