Nulstil dit kodeord×

Ørbæk Bryggeri blev grundlagt i 1906 af familien Madsen i Ørbæk og har senere hen startet konceptet NaturFrisk. NaturFrisk er navnet på serien af økologisk sodavand og juice, som der bliver produceret på caféflasker (25 og 27,5 cl).

Ginger shots

×

Ginger shots

Boost dit immunforsvar

Ingefær er påvist at have mange helbredsfremmende egenskaber og med disse økologiske ingefær shots fra NaturFrisk kan du nemt starte dagen med god samvittighed.  

Produkterne er naturrene og uden tilsætning af konserveringsmidler, kunstige farvestoffer eller armoaer. 

Vælg mellem:

  • Ingefær shot, 12 x 25 cl. / Spar 36 kr.
  • Ingefær og gulerod shot, 12 x 25 cl. / Spar 36 kr.
  • Mix kasse, 12 x 25 cl. (6 af hver slags)

Alle varianterne er i glasflaske med skruelåg. Nydes afkølet.

264,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Et shot fra Organic Human giver dig et ordentlig skud vitaminer og antioxidanter, der booster både energiniveauet og immunforsvaret. Organic Human laves af nøje udvalgte råvarer med unikke egenskaber - uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller tilsat sukker.

Vælg mellem 2 x 500 ml el. 12 x 100 ml Organic Human shots i forskellige varianter

 

pris fra
98,00 kr

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger, og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

 

pris fra
168,00 kr

Et boost til krop og sind Flow Kombucha er en 100% økologisk forfriskende og perlende drik fri for armoaer, konserveringsmidler og GMO samt Glutenfri og laktosefri. Flow Kombucha skabes ved at fermentere økologisk grøn te.

3 x 330 ml. Vælg mellem ingefær, hindbær eller blåbær/lime / Incl. pant / Spar 51 kr.

 

pris fra
339,00 kr