Nulstil dit kodeord×

Midtfyns bryghus er et ganske ungt bryghus, som blev stiftet tilbage i 2004, hvor det første øl blev brygget på en licens fra Skotland.

I 2006 overtog den amerikanske brygmester Eddie Szweda ledelsen af Midtfyns Bryghus, og siden da er der sket radikale forandringer. Bryghusets produktion blev ændret og der satses nu på et bredt sortiment af øl, så bryghuset har et udvalg der tilbyder noget til alle.

Midtfyns øl

×

Midtfyns øl

Mix kasse fra Midtfyns Bryghus

UNDER halv pris / Spar 400 kr.

Er du vild med specialøl - så kan vi stærkt anbefale dem fra Midtfyns Bryghus, som bla. har høstet store anerkendelser både i Danmark og udlandet. 

Målet for Midtfyns Bryghus er ikke at lave én øl som alle kan lide, men at lave en for enhver smag. Bryggeriet har med sit øl blandt andet vundet Danske Ølentusiasters, Årets Ølnyhed, European Beer Star samt World Beer Award.

Mix kassen indeholder:

  • Double IPA, 3 x 50 cl.
  • Imperial Stout, 3 x 50 cl.
  • Chili Tripel, 3 x 50 cl. ("Årets danske ølnyhed" i 2009)
  • Wheat (honning, hindbær og lime), 3 x 50 cl. 

I alt 12 fl. Midtfyns øl / 16,67 kr. pr. fl. Prisen er inkl. pant. 

300,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Et ordsprog siger. ” Øl er godt og øl er sundt – derfor drikker vi det året rundt” Ørbæk brygger fantastiske kvalitetsøl til glæde for entusiatiske ølelskere og ølkendere.

Vælg mellem Fynsk Forår, Ørbækker, IPA og Classic

12 flasker á 33 cl. / Spar 41 kr.

 

pris fra
199,00 kr

Pink Grape saft fra den tyske producent Voelkel er en ren frugt saft i den højeste kvalitet uden tilsætninger, og den smager fantastisk.

Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Ping Grape Saft fra Voelkel

 

pris
184,00 kr