Nulstil dit kodeord×

Rabarbersaft

×

Rabarbersaft

Økologisk rabarbersaft fra Skyttes gartneri

Kan du lide rabarber - så må du prøve rabarbersaften fra Skytte, som bare smager fantastisk! 

Rabarbersaften fra Skyttes gartneri er koldpresset af Nybro Frugtplantage på Fyn og der tilføjes blot vand og rørsukker.  

Indeholder

  • Rabarbersaft, økologisk, 6 x 0,75 L glasflaske med skruelåg

Min. 6 måneders holdbarhed. Incl. pant.

6 fl. 294 kr. / 49 kr. pr. fl.

294,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Et boost til krop og sind Flow Kombucha er en 100% økologisk forfriskende og perlende drik fri for armoaer, konserveringsmidler og GMO samt Glutenfri og laktosefri. Flow Kombucha skabes ved at fermentere økologisk grøn te.

3 x 330 ml. Vælg mellem ingefær, hindbær eller blåbær/lime / Incl. pant / Spar 51 kr.

 

pris fra
339,00 kr

Fair to go fra Voelkel er en lille morgenmad eller ideel snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Hos Voelkel betyder "Fair" ansvar for mennesker og natur. Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter Drue Guave Aloe Vera saft

 

pris
111,00 kr

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger, og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

 

pris fra
168,00 kr

Søbogaard har siden 80erne producerede lækre safter, hvor kun de bedste økologiske råvarer er blevet brugt. Søbogaards saft er pasteuriseret og uden konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer.

Vælg mellem Blandet Saft eller Havtorn

 

pris fra
124,00 kr