Nulstil dit kodeord×

Søbogaard, som ligger smukt i naturfredet område ned til Kimmerslev Sø, har siden 1976 produceret gode sager, og ja, økologi inden begrebet overhovedet fandtes.

Søbogaard har et humørtiseret, kvalitetsprodukt, som de mener skiller sig markant ud fra andre produkter på markedet, ved at være originalt og ved at have smagen som førsteprioritet.

Søbogaard Saft

×

Søbogaard Saft

En skøn og velsmagende saft

Søbogaard har siden 80erne producerede lækre safter, hvor kun de bedste økologiske råvarer er blevet brugt.

Søbogaards saft er pasteuriseret og uden konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer. Saften fortyndes efter behag ca. 1:4.

Vælg mellem:

  • Blandet Saft (Kirsebærsaft, solbærsaft, ribssaft og æblemost)
  • Havtorn Saft
  • Solbær Saft
  • Tranebær Saft
  • Hyldeblomst Saft
  • Rabarber Saft

Indeholder:

  • Søboggard saft, øko, 2 x 73 cl. (glasflaske med skruelåg)

124,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet. 100% økologisk saft uden tilsætninger og det smager fantastisk. Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

6 x 0,7 liter Voelkel saft, forskellige varianter

 

pris fra
99,00 kr

Dansk frugtavlermost er 100% ren, ufortyndet økologisk æblesaft fra udvalgte danske æbler. Koldpresset og ingen former for tilsætningsstoffer. Æblemosteriet har udvalgt de æbler, som giver den bedste æblemost, nemlig velmodne æbler med et højt indhold af naturligt frugtsukker.

6 x 75 cl. glasflaske med skruelåg / SPAR 30 kr.

 

pris
150,00 kr

Et boost til krop og sind Flow Kombucha er en 100% økologisk forfriskende og perlende drik fri for armoaer, konserveringsmidler og GMO samt Glutenfri og laktosefri. Flow Kombucha skabes ved at fermentere økologisk grøn te.

3 x 330 ml. Vælg mellem ingefær, hindbær eller blåbær/lime / Incl. pant / Spar 51 kr.

 

pris fra
339,00 kr

Wow...smager fantastisk! Wow...smager fantastisk! Kan du lide rabarber, så MÅ du prøve Rabarbersaften fra Skytte. Rabarbersaften fra Skyttes gartneri er koldpresset af Nybro Frugtplantage på Fyn og der tilføjes blot vand og rørsukker.

6 x 0,75 liter Rabarbersaft

 

pris
294,00 kr