Nulstil dit kodeord×

Voelkel er en helt særlig tysk familieejet virksomhed, grundlagt i 1936. Virksomheden er i dag ledet af fjerde generation og selve ejerskabet af virksomheden ligger i en fond, hvis formål er at fremme økologisk og biodynamisk landbrug.

Voelkels ønsker at fremme produktionen af økologiske og biodynamiske fødevarer og virksomhedens værdier er stærkt inspireret af Rudolf Steiners teorier. 

Voelkel Saft

×

Voelkel Saft

100% økologisk saft

Dette er rene frugt- og grøntsagssafter fra tyske Voelkel i den højeste kvalitet uden tilsætninger, og det smager fantastisk.

Voelkels produkter er produceret under størst mulige hensyntagen til bæredygtighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed.

Vælg mellem: 

  • Voelkel Grønsagsmost
  • Voelkel Pink Grape saft
  • Voelkel Appelsinsaft
  • Voelkel Multi Natur saft

Indeholder

  • Voelkel saft, 6 x 0,7 L glasflaske med skruelåg

Min. 3 måneders holdbarhed. Incl. pant.

168,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

De grønne smoothies fra Voelkel er en lille sund og velsmagende morgenmad eller sund snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter Mango Grønkål Spinat Ingefær smoothies

 

pris
135,00 kr

Fair to go fra Voelkel er en lille morgenmad eller ideel snack i en handy 0,25 liters glasflaske med skruelåg (ingen pant). Hos Voelkel betyder "Fair" ansvar for mennesker og natur. Voelkel anvender kun råvarer fra økologiske og biodynamiske landbrug og garanterer den bedste mulige kvalitet uden genteknologi og tilsætningsstoffer.

6 x 0,25 liter Drue Guave Aloe Vera saft

 

pris
111,00 kr