Nulstil dit kodeord×

Frugt & Grønt

Frugt & grøntsager med fokus på de danske produkter når dette er muligt.

 

pris fra
209,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Hver uge bestiller vi altid lidt mere økologisk frugt og grønt end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har økologisk frugt & grønt til overs sidst på ugen.

 

pris
160,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? Fantastiske til saft og som ingrediens i en salat. Eller bare som en sund snack.

 

pris
159,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Avokadoer smager skønt. Få 1 kg lækre øko avokadoer leveret sammen med dine andre varer. 100 % øko.

 

pris
89,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Disse skønne og flotte økologiske clementiner kommer fra Spanien. De udmærker sig ved de små smukke blade på stilken og de er alle håndplukkede og af super kvalitet.

Ca. 3 kg.

Kan bestilles til levering i uge 47+48.

 

pris
109,00 kr

Sæsonens bedste økologiske appelsiner fra Spanien. De er flotte, dufter godt og smager fantastisk. Og så er de fulde med C-vitaminer og gør en masse godt for immunforsvaret.

Ca. 5 kg

 

pris
115,00 kr

Granatæbler og appelsiner er helt fantastiske i smagen og så er de oven i købet rige på vitaminer, der gør en masse godt for immunforsvaret. Der vil typisk være 6 Øko granatæbler og 12 Øko appelsiner i kassen.

Ca. 5 kg

 

pris
129,00 kr

Danske æbler er helt fantastiske i smag. Og variationen af de mange sorter af danske æbler over sæsonen, giver en ekstra dimension. Produktionen af danske økologiske æbler svinger meget år for år. Så det kan være svært at finde et godt økologisk æble i supermarkedet.

Ca. 4 kg.

 

pris
149,00 kr