Nulstil dit kodeord×

Frugt & Grønt

Kassen er sammensat af forskellige frugter og grøntsager, med fokus på de danske produkter når dette er muligt, krydret med de bedste varer fra udlandet. Fokus på de danske produkter når dette er muligt.

 

pris fra
209,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Hver uge bestiller vi altid lidt mere økologisk frugt og grønt end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har økologisk frugt & grønt til overs sidst på ugen.

 

pris
160,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Smagen af en mango eller ananas, der er helt perfekt modnet og med den helt rette sødme og syre. Det smager bare fantastisk. Intensiteten af eksotiske frugter kan slå benene væk under de fleste.

NYHED: Den Tropiske Kasse indeholder 5-7 økologiske varianter af tropiske frugter.

 

pris
169,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? Fantastiske til saft og som ingrediens i en salat. Eller bare som en sund snack.

 

pris
159,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Avokadoer smager skønt. Få 1 kg lækre øko avokadoer leveret sammen med dine andre varer. 100 % øko.

 

pris
89,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Hvert år venter vi med længsel på de første nye danske økologiske kartofler som et sikkert tegn på at sommeren er på vej - og nu er de her. Ovenikøbet sammen med det gode vejr.

NYHED

Kan bestilles til levering i uge 21-23.

 

pris
99,00 kr

Flotte danske økologiske rabarber. Disse rabarber er fantastiske til en crumblekage og vi sender en opskrift med på hvad vi synes er verdens bedste rabarberkage. Med i pakken får du også en økologisk vaniljestang.

Kan bestilles til levering i uge 21-23.

 

pris
89,00 kr

Ju-hu. De danske økologiske asparges er klar nu, omend de er kostbare. Men de er til gengæld super flotte. Et sikkert tegn på forår og sommer.

Kan bestilles til levering fredag i uge 21+22.

 

pris
299,00 kr