Nulstil dit kodeord×

Hass eller Fuerte?

De to mest almindelige avokadosorter er Hass og Fuerte. Hass avokado har et nubret, mørkt næsten sort skind, og det lysegrønne kød har en delikat smørblød konsistens.

Den grønne Fuerte avokado har et mere glat og tyndere skind, en knap så fed smag og et mere grøngulligt frugtkød.

Vi foretrækker helt klart Hass avokadoen og vil altid tilstræbe, at det er den der er i pakken. Men da vi prioriterer økologiske avokado kan der forekomme tidspunkter på året, hvor der ikke er tilgang af Hass - der erstatter vi med Fuerte eller lign. økologisk alternativ.

Avokado Kassen

×

Avokado Kassen

Sådan tjekker du om din avokado er moden og spiseklar?

Tryk forsigtigt med rund hånd i den tykke ende. Giver den lidt efter er den perfekt moden. Er den ikke moden, så skal den opbevares ved stuetemperatur (evt. lidt lavere - fx 12-15 grader). Hvis den opbevares på køl kan der dannes mørke pletter i kødet.

Modnings fif: Vi bestræber os på at avokadoerne leveres et par dage inden de er helt perfekt modne. Skal du speede modningen lidt op kan du evt. lægge halvdelen i en papirspose sammen med citroner, æbler, tomater eller bananer der alle udskiller stoffet ethylen, som er et stof der er med til at accelererer modningsprocessen. Lad evt. den anden halvdel modne stille og roligt i løbet af ugen ved almindelig modning. Bør opbevares ved stuetemperatur eller lidt lavere - men ikke på køl.

Indeholder:

  • Avokado, øko, "Hass" fra Spanien, 1 kg

89,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? Fantastiske til saft og som ingrediens i en salat. Eller bare som en sund snack.

 

pris
159,00 kr

Få dejlige Hass avokadoer fra Spanien og masser af de sunde fedtstoffer. Hass avokado har et nubret, mørkt næsten sort skind, og det lysegrønne kød har en delikat smørblød konsistens.

 

pris
89,00 kr