Nulstil dit kodeord×

Modnings fif: 

Vi bestræber os på at avokadoerne leveres et par dage inden de er helt perfekt modne.

Skal du speede modningen lidt op kan du evt. lægge halvdelen i en papirspose sammen med citroner, æbler, tomater eller bananer der alle udskiller stoffet ethylen, som er et stof der er med til at accelererer modningsprocessen. Lad evt. den anden halvdel modne stille og roligt i løbet af ugen ved almindelig modning.

Avokado

×

Avokado

Skønne økologiske avokadoer

Avokado er en tropisk frugt, der er rig på de gode, umættede fedtsyrer og så smager den jo bare rigtig godt. 


Sådan tjekker du om din avokado er moden og spiseklar?

Tryk forsigtigt med rund hånd i den tykke ende. Giver den lidt efter er den perfekt moden. Er den ikke moden, så skal den opbevares ved stuetemperatur (evt. lidt lavere - fx 12-15 grader). Hvis den opbevares på køl kan der dannes mørke pletter i kødet.

Opskriftsforslag med avokado 

Indeholder:

  • Avokado, spanske (Kl.l), øko, ca. 1 kg

89,00 kr Pr. levering inkl. fragt

Hvad med også at prøve...

Hver uge bestiller vi altid lidt mere økologisk frugt og grønt end vi har brug for. Det er vi desværre nødsaget til, for at kunne håndtere kvalitetsmæssige frasorteringer og udsving i antal ordrer. Men det betyder også, at vi altid har frugt & grønt til overs sidst på ugen.

 

pris
170,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Kassen er sammensat af forskellige frugter og grøntsager, med fokus på de danske produkter når dette er muligt, krydret med de bedste varer fra udlandet. Fokus på de danske produkter når dette er muligt.

 

pris
215,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? Fantastiske til saft og som ingrediens i en salat. Eller bare som en sund snack.

 

pris
159,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)