Nulstil dit kodeord×

Bemærk at kassen kun leveres om fredagen

Den Tropiske Kasse

×

Den Tropiske Kasse

Et stref af sol og sommer

Smagen af en mango eller ananas, der er helt perfekt modnet og med den helt rette sødme og syre. Det smager bare fantastisk. Intensiteten af eksotiske frugter kan slå benene væk under de fleste og vores fornemste opgave bliver at udvælge de frugter der smager bedst lige nu.

Kassen består af 5-7 varianter af tropiske frugter og kan indeholde frugter så som ananas, mango, papaya, vindruer, æblebanan, banan, melon, passionsfrugt, ananaskirsebær, kokosnød, granatæble, blåbær, granadillo, tamarillo, litchie og meget andet.

Indeholder:

Tropiske frugter, 5-7 varianter, Øko

169,00 kr Pr. levering inkl. fragt

Indhold i denne uge - uge 21

Ananas (CR), Papaya (ES) , Lime (ME), Vindruer (EG), Mango små (BF), Passionsfrugter (CO) og Blåbær (ES)


Planlagt indhold i næste uge - uge 22


Hvad med også at prøve...

Findes der noget bedre end søde, saftige og let bitre økologiske pink grapefrugter? Fantastiske til saft og som ingrediens i en salat. Eller bare som en sund snack.

 

pris
159,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Vi har nu samlet de overskydende kød og mælkeprodukter i Madspilds Kassen. Kassen vil som udgangspunkt indeholde forskellige slags kølevarer som æg, pølser, kød, frisk pasta, oste og andre mejerivarer.

 

pris
129,00 kr

Kassen er sammensat af forskellige frugter og grøntsager, med fokus på de danske produkter når dette er muligt, krydret med de bedste varer fra udlandet. Fokus på de danske produkter når dette er muligt.

 

pris fra
209,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)

Avokadoer smager skønt. Få 1 kg lækre øko avokadoer leveret sammen med dine andre varer. 100 % øko.

 

pris
89,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)