Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 49-51

Fanø Laks er modtager af Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Børsens gastronomiredaktør Ole Troelsø sagde i den anledning:

"Produktet er særdeles delikat. Balancen mellem røg og salt er perfekt, og selve konsistensen er nærmest ubeskriveligt lækker, på én gang fast og samtidig mør i en vekselvirkning som er helt unik."

Læs artikel om Fanø Laks fra Børsen den 21. oktober 2013 her

3 fiskespecialiteter

×

3 fiskespecialiteter

Håndpillede luksusrejer, store flotte rødspættefileter uden skind fra Strandby og den prisbelønnede koldrøgede Fanø Laks.

Fanø Laks er en helt særlig tør- og håndsaltet, koldrøget laks. Den bliver røget i specielt designede stenovne på deres eget autoriserede, topmoderne røgeri. Fanølaks har en meget flot farve og en super lækker konsistens, der gør, at den nærmest smelter på tungen. 

Indeholder: 

  • Håndpillede luksusrejer i lage, 2 stk. á 300 g
  • Rødspættefileter uden skind, 600 g
  • Koldrøget Fanø Laks, 2 stk. á 175-210 g 

Holdbarhed: Håndpillede luksusrejer i lage ca. 2 uger fra modtagelse - se info på etiketten, rødspættefileter 2-3 dage fra modtagelse og koldrøget Fanø laks ca. 1-2 uger fra modtagelse.

Ingredienser: REJER, vand, salt, surhedsregulerende middel (E331, E330), konserveringsmiddel (E211, E202, E262)
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 275 kj/65 kcal
Fedt 1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0 g
heraf sukkerarter 0 g
Protein 14 g
Salt 2,4 g

Ingredienser: Norsk LAKS og salt
Næringsindhold pr. 100 g pr. portion 
Energi 675 kJ / 161 kcal 
Fedt 8,4 g 
heraf mættede fedtsyrer 1,6 g 
Kulhydrat 0 g 
heraf sukkerarter 0 g 
Kostfibre 0 g 
Protein 21,4 g 
Salt 2 g

469,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne klassiske med dertilhørende løgkompot og tyttebær. Den røgede laks får vi direkte fra røgovnen hos Top-røg på havnen i Skagen!

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
539,00 kr

Her er en populær sammensætning af skønne frokostspecialiteter, som du kan bruge til en god frokost eller en lækker madpakke. Frikadellerne er lavet af hakket fiskekød efter en gammel opskrift fra Strandby, og laksen er blød og lækker med en formidabel smag.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
255,00 kr

Skagenfoods julefrokostpakke er fyldt med klassiske indslag til din julefrokost. Håndpillede luksusrejer, store flotte rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø Laks, der er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet. Fanø Laksen har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
469,00 kr

Slagter Peter har samlet en række af sine mest populære julespecialiteter i denne pakke. Pakken indeholder juleskinke, hjemmelavede grønlangkålsboller, hjemmelavet mager sylte, hjemmelavet leverpostej, hjemmelavet skinkemedister og sennep.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
449,00 kr

Intet julebord uden nystegte rødspættefileter! Til julens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
239,00 kr

16 stk. klassiske fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakken og frokostbordet.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
275,00 kr

Den koldrøgede laks er vores topseller op til jul. Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Den koldrøgede laks har en helt særlig smag og struktur.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris fra
189,00 kr

Med denne pakke får du flotte og friske sildefileter med skind, så du kan lave dine egne stegte eller marinerede sild.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
119,00 kr

Ruths krydder - og karrysild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne og uden sammenligning Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi igen i år kan tilbyde jer disse fabelagtige delikatesser.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
305,00 kr

Med i pakken er alt hvad du skal bruge til at lave dine egne leverpostejer efter Slagter Peters opskrift. Vi har prøvet selv, og de smager bare godt.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
199,00 kr

Brian Flink Pedersen der ejer "Pølsemageriet" er ikke bare FLINK! Han er også en rigtig dygtig slagter og pølsemager - og nu kan du for første gang købe hans fantastiske julespecialiteter, røgvarer, postejer og prisvindende pølser lige her hos os.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris fra
419,00 kr

Holsteiner eller kålpølser er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift, dog er pølserne meget mindre fede end dengang du ved nok. Kålpølser er - som nogen forventer - ikke fremstillet af kål, men er en pølse fremstillet til at spise sammen med kål, dette kunne være grønlangkål eller stuvet hvidkål.

Kan bestilles til levering fredag i uge 49-51.

 

pris
279,00 kr