Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 48

Om den færøske laks

Laksen er fast i kødet og har en udpræget smag af frisk hav, som både skyldes det skånsomme opdræt og det rene og iskolde hav, der omgiver Færøerne.

Fedtindholdet er lavere end i de norske laks, og den konstante havtemperatur på mellem 4 og 6 grader gør, at laksen er mindre stresset under opdrættet. Dét, i kombination med at der arbejdes med meget lav densitet i ringene, som laksen opdrættes i, så fiskene har mere plads at bevæge sig på, gør bla. at fedtet bedre integreres i kødet, hvilket i sidste ende gør kødet mere fast og spændstigt.

Ingen kemi og medicin - men masser af knofedt Den færøske laks opdrættes helt uden brug af antibiotika, kemikalier og aflusningsmidler. Færøernes naturlige miljø betyder, der hverken er sygdoms- eller luseproblemer. Hvad med bure og net? Dem renser de med vand og knofedt - intet andet!. Det er også en slags naturkraft. Vi tror 100% på at principperne bag disse laks er fremtiden. Og vi er sikre på, dét kan smages.

Færøsk laks

×

Færøsk laks

Tilbud - Spar 120 kr.

En unik fersk laks - og et enestående opdrætskoncept fra det nordvestlige Færøerne, som er et område kendetegnet for sine ideelt iskolde, rene og krystalklare vande.

Vores færøske laks er af en fantastisk kvalitet og er opdrættet uden brug af antibiotika og GMO.

Denne laks både smager, føles - og ser ud som en vildlaks qua en metode til lakseopdræt, der fungerer i perfekt harmoni med naturen, uden brug af kemikalier og antibiotika og med plads for laksen at boltre sig på.

Læs mere om vores Færøske laks HER

Indeholder:

  • Færøsk laks, 8 stk á 150 g (ca. 1200 g)
  • Færøsk opdræt

179,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
189,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Skønne jomfruhummere til en god middag! Jomfruhummerens kød er lækkert og har samme karakteristika som hummerkød. Perfekt som en lækker forret til en særlig god frokost.

 

pris fra
199,00 kr