Nulstil dit kodeord×

Ingredienser i fiskefrikadeller:
Fileter uden ben af torsk, kuller, lange og/eller kulmule, kartoffelstivelse, piskefløde, æg, løg, salt og peber.

Næringsindhold pr. 100g: Energi 630 kj/150 kcal, fedt 6g, heraf mættede fedtsyrer 1,6g, kulhydrater 11g, heraf sukkerarter 1,0g, kostfibre <0,5g, protein 13g salt 1,3 g.

Fiskefrikadeller

×

Fiskefrikadeller

Bussy's legendariske hjemmelavede fiskefrikadeller

Den perfekte fiskefrikadelle er både blød og sprød, mild, krydret og velsmagende med ren smag af fisk.

Fantastiske til både madpakke og frokostbordet.

Indeholder:

  • Fiskefrikadeller 8 stk.

Holdbarhed: 6 dage fra modtagelse.

129,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Vi får vores flotte friske sorte hummere fra Jegindø i Limfjorden. Det er en sand luksusspise som bare MÅ prøves. Vejledning i at flække og klargøre hummerne (Homarus gammarus) medfølger.

Kan bestilles til levering fredag i uge 43.

 

pris fra
699,00 kr

Disse rejer er lidt dyrere end de gængse - men så fås de altså heller ikke bedre. De store håndpillede rejer er saftspændte med masser af "bid" og smager helt fantastisk.

 

pris
219,00 kr

Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

Kan bestilles til levering fredag i uge 39.

 

pris
269,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr