Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 38+39

Tiarmet blæksprutte

Den tiarmede blæksprutte har en armkrans med otte korte og to lange arme. Arter af blæksprutter fra Loligo-slægten har giftkirtler, som afgiver spyt, der bruges til at lamme byttet.

Den har meget store øjne i forhold til kroppens størrelse. Ligesom den ottearmede blæksprutte kan den hurtigt skifte farve efter omgivelserne.

Kroppen bliver op til 60 cm for hunner og 35 cm for hanner. Den maksimale vægt er ca. 1,5 kg

Blæksprutter

×

Blæksprutter

Blæksprutter er noget vi især spiser når vi holder ferie i sydeuropa. Her er blæksprutter en fast bestanddel af mange maritime måltider.

Men lige nu er der højsæson for blæksprutter på vores breddegrader og der er store landinger af flotte tiarmede blæksprutter på auktionerne i Strandby og Skagen. Det er en god anledning til at prøve denne velsmagende delikatesse.

Indeholder:

  • Tiarmede blæksprutter, hele, ca. 1,5 kg

Opskriftsforslag

Se Jonathan Berntsen fra Michelin restauranten Clou lave blæksprutte: 

Se vores huskok demonstrere hvordan du ordner blæksprutterne:

239,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Kan bestilles til levering fredag i uge 43+46.

 

pris fra
179,00 kr

Vi lover, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig. Glæd dig selv og familien med en klassisk servering med persillesovs og kartofler eller en af vores nye opskrifter.

 

pris
199,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr

Lige nu er der højsæson for blæksprutter og der er store landinger af flotte tiarmede blæksprutter på auktionerne i Strandby og Skagen. Det er en god anledning til at prøve denne velsmagende delikatesse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 38+39.

 

pris
239,00 kr