Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 22

Hornfisken er rig på protein, n-3 fedtsyrer, jod og selen. En af de gavnlige effekter ved selen er bl.a. at det understøtter og er gavnlig for udvikling af sædceller.

Hele rensede hornfisk

×

Hele rensede hornfisk

Nyhed - sæson netop nu

Endelig er der igen hornfisk i de danske farvande. Hornfisk er en rigtig forårsspise som smager skønt. Hornfisken har grønne, let genkendelige ben, der skyldes et naturligt og ufarligt farvestof der hedder biliverdin.

Indeholder:

  • Hornfisk, hele og rensede uden hoved, 1 kg

159,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Vi lover, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig. Glæd dig selv og familien med en klassisk servering med persillesovs og kartofler eller en af vores nye opskrifter.

 

pris
199,00 kr

Havtaskekød sammenlignes ofte med hummerkød, hvilket ikke er så sært da konsistens og smag helt klart går i retning af det fine hummerhalekød. Kødet er fast, saftspændt og samtidigt yderst velsmagende.

Kan bestilles til levering fredag i uge 22.

 

pris
369,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr