Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 38+39

Ingredienser og næringsindhold

Nyrøgede makreller

×

Nyrøgede makreller

Makrellen er en klassiker til det danske frokostbord, og røget makrel er fantastisk fastfood.

Lige nu er der højsæson for makreller - og de smager fantastisk. Så det er NU, du skal nyde en ægte dansk klassiker, som er sund for krop og sjæl.

Makrellen er en af de megasunde halvfede fisk og indeholder både jod, selen og Omega-3. 

Vi får vores hele makraller fra Skagens sidste røgeri, TOPRØG. Det er dem der uge efter uge laver alle de lækre røgede fisk til os og til jer. Læs mere om makrellen her

Indeholder:

  • Nyrøgede makreller, hele, 2 stk.

95,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Vi lover, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig. Glæd dig selv og familien med en klassisk servering med persillesovs og kartofler eller en af vores nye opskrifter.

 

pris
199,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
189,00 kr

Juhu, så er der igen friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Men det er dog stadig i små mængder. Helt friske krabbekløer direkte fra auktionen i Strandby. Kødet i kløerne er hvidt, saftigt, sødligt fast og meget velsmagende. Smagen fra danske taskekrabber er uovertruffen.

 

pris
299,00 kr