Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 38

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne vi spiser - de smager himmelsk!

Rokkevinger

×

Rokkevinger

Kødet er hvidt og velsmagende. Nogle sammenligner smagen med jomfruhummer.

I pakken med de fantastiske rokkevinger følger også en bøtte med purløgsmayonnaise og en bøtte med pankorasp til panering.

OBS: Begrænsede mængder.

Indeholder:

  • Rokkevinge på ben, flået, ca. 800 g 
  • Purløgsmayonnaise, ca. 2 dl 
  • Pankorasp 

249,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Lige nu er der højsæson for blæksprutter og der er store landinger af flotte tiarmede blæksprutter på auktionerne i Strandby og Skagen. Det er en god anledning til at prøve denne velsmagende delikatesse.

Kan bestilles til levering fredag i uge 38+39.

 

pris
239,00 kr

Lakseside fra norsk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim.

 

pris
219,00 kr

Helleflynder er en eksklusiv fiskespecialitet. Kødet er hvidt og fast og har en meget fin smag. Helleflynder regnes for en af de fineste spisefisk i Danmark. Helleflynderen er en smagfuld og anderledes spisefisk med fantastisk velsmagende, saftigt, fast kridhvidt kød! Auktionspriserne er skyhøje, da gourmetrestauranterne og de japanske sushirestauranter aftager alt hvad de kan komme til af denne delikatesse, hvor smag og kødkonsistens er i en klasse for sig.

Kan bestilles til levering fredag i uge 38+39.

 

pris
319,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Laksesiden med basilikumsmør er en af vores klassikere. Det er en lækker smagssammensætning, og den er velegnet både til gæster og til familien.

 

pris
229,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
189,00 kr

Vi lover, at disse rødspætter nærmest spræller på panden - så friske er de nemlig. Glæd dig selv og familien med en klassisk servering med persillesovs og kartofler eller en af vores nye opskrifter.

 

pris
199,00 kr