Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 49-51

Som Brdr. Price skriver på deres menukort:

"Ingen over - ingen ved siden af Ruths originale Christiansø-sild."

Og vi er helt enige! Vi er stolte over at vi igen i år kan tilbyde disse fabelagtige delikatesser til Skagenfoods kunder. De legendariske Ruths Kryddersild startede i 1967, og datteren Rikke Minna Hansen overtog i 2011, da mor Ruth gik på pension.

Ruths sild fra Christiansø

×

Ruths sild fra Christiansø

Ruths krydder - og karrysild fra Christiansø ved Bornholm. Vi er stolte over, at vi igen i år kan tilbyde jer disse fabelagtige delikatesser. På Christiansø findes der kun én enkelt produktionsvirksomhed, nemlig Ruths Sild, som laver de ægte Christiansø-sild. Her får du en helt særlig specialitet fra Danmarks østligste ø.

Indeholder:

  • Klassiske Ruths kryddersild, 250 g
  • Ruths karrysild*, 250 g

* Bemærk at Ruths karrysild ikke som mange andre karrysild er lagt i en mayonnaise/creme fraiche dressing! Det er den samme krydrede sild som den der er i den klassiske krydrede. Denne blot med en mild karrytilsætning!

Holdbarhed: Uåbnet ca. 2 måneder fra modtagelse.

299,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Med denne pakke får du flotte og friske sildefileter med skind, så du kan lave dine egne stegte eller marinerede sild.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
119,00 kr

Intet julebord uden nystegte rødspættefileter! Til julens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 49-51.

 

pris
229,00 kr