Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 51

Marinerede hele sildefileter

Jesper C. Winters populære marinerede sild, som man kender dem fra Skagen Fiskerestaurant. Sildene er marinerede i gulerod, løg, laurbærblade og Havtorn. Der er en god balance mellem syren og sødmen i eddikelagen med havtornen og det skarpe fra løget. Sildene er gode faste – præcis som de skal være! På julebordet må disse marinerede silde nævnes som en klassiker.

Pandestegte sildefileter

Jesper C. Winters populære pandestegte sildefileter, som man kender dem fra Skagen Fiskerestaurant.

Sildene er vendt på ydersiden i rugmel og smurt med julesennep på indersiden. Lavet med en god balance mellem syren og sødmen i eddikelagen. Stegte sild er en fast del af vores smørrebrøds kultur –og på julefrokostbordet nærmest uundværligt. Det bliver kun bedre af at blive lunet i ovenen. 

Marinerede hele Julesildefileter

Jesper C. Winters populære marinerede hele julesildefileter, som man kender dem fra Skagen Fiskerestaurant. Sildene er lagt i en krydret lage med det bedste fra julens smagskammer bl.a. med kanel, nelliker, appelsin og tranebær fra heden omkring Skagen. Lavet med god balance mellem syren og sødmen i eddikelagen. Gør julebordet til noget helt særligt i år og servér julesild fra Skagen.

Hjemmelavet karrysalat

Jesper C. Winters velkendte hjemmelavede karrysalat, som man kender den fra Skagen Fiskerestaurant. Karrysalaten er rørt med æg, drueagurker æble & karry. Ofte er den helt rigtige karrysalat forbundet med en masse traditioner – vi har tilsmagt denne efter de klassiske principper og garanterer at smag og konsistens lever op til netop dine juletraditioner.

Sild fra Skagen Fiskerestaurant

×

Sild fra Skagen Fiskerestaurant

Nu har du en unik mulighed for at få et stykke klassisk Skagen med hjem på julefrokostbordet.

Vi har overtalt de dygtige folk fra Skagen Fiskerestaurant til at lave årets julesild til os - og jer! Og vi kan godt afsløre at de er fremragende igen i år! 

Pakken indeholder:

  • Marinerede hele sildefileter, 4 stk.
  • Pandestegte sildefileter, 4 stk.
  • Marinerede hele Julesildefileter, 4 stk.
  • Hjemmelavet karrysalat, 1 bøtte

Bestilling inden mandag kl. 7 til levering fredag i samme uge.

 

339,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 3 komplette måltidspakker til årets julemiddag. Du får 1. klasses råvarer til den perfekte julemiddag. ALT er med = INGEN indkøb eller stress!

OBS: Begrænset antal.

Kan bestilles til levering fredag i uge 51.

 

pris fra
869,00 kr

Kokkens favorit!!!! Hvis du spørger hvilken and vores huskok Jacob skal spise til jul - ja så flyver svaret ud af munden på ham - han skal igen i år smæske sig i en fransk Dombes and fra Bourgogne! Det gør han nemlig altid - og dén tradition får ingen dansk and ham til at ændre på!!! Frankofile tosse siger vi bare ;-)

 

pris
429,00 kr

Skagenfoods julefrokostpakke er fyldt med klassiske indslag til din julefrokost. Håndpillede luksusrejer, store flotte rødspættefileter uden skind fra Strandby og koldrøget Fanø Laks, der er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet. Fanø Laksen har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

 

pris
469,00 kr

Intet julebord uden nystegte rødspættefileter! Til julens mange hyggelige sammenkomster er disse rødspættefileter perfekte, uanset om det er til frokostbordet eller til en servering med persillesovs, kartofler og hjemmelavet remoulade.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
229,00 kr

16 stk. klassiske fiskefrikadeller med løgkompot og tyttebær. De har en sprød stegeskorpe og en mild og ren smag. Fantastiske til både madpakken og frokostbordet.

 

pris
259,00 kr

Den koldrøgede laks er vores topseller op til jul. Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet". Den koldrøgede laks har en helt særlig smag og struktur.

 

pris fra
179,00 kr

Holsteiner eller kålpølser er fremstillet efter en gammel sønderjysk opskrift, dog er pølserne meget mindre fede end dengang du ved nok. Kålpølser er - som nogen forventer - ikke fremstillet af kål, men er en pølse fremstillet til at spise sammen med kål, dette kunne være grønlangkål eller stuvet hvidkål.

Kan bestilles til levering fredag i uge 51.

 

pris
279,00 kr

Ruths krydder - og karrysild fra Christiansø ved Bornholm. Dette er i vores øjne og uden sammenligning Danmarks bedste sild, og vi er stolte over, at vi igen i år kan tilbyde jer disse fabelagtige delikatesser.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
299,00 kr

Pouls økologiske ænder er født og opvokset på friland tæt ved Løkken i Nordjylland og derefter slagtet i på selve gården. Ænderne er ca. 98 dage når de slagtes 14 uger gamle (normale "pap" ænder slagtes oftest omkring 50 dage gamle!) - og JA! Man kan i den grad smage forskellen!

Vælg mellem 2 størrelser

 

pris
429,00 kr

Hel økologisk fransk frilands kalkun fra Vendée området i Vestfrankrig. Kalkun er en nyklassiker i det danske køkken. Særligt ved højtiderne, hvor vi normalt serverer and eller gås, har den mere magre kalkun vundet indpas som et sundere alternativ.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
729,00 kr

Andelårene er saltede og langtidsstegte ved svag varme i deres eget fedt efter en gammel fransk konserveringsmetode. Derved bevarer kødet masser af saft, kraft og smag, samtidig med at det er ekstremt mørt.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
329,00 kr

Hel fersk økologisk dansk gås til juleaften. Den økologiske gås har haft et godt liv og gået ude i det fri, hvor den har spist græsser, ukrudt og insekter. Det gør, at kødet fra denne and giver en ganske særlig smagsoplevelse.

Kan bestilles til levering i uge 51.

 

pris
679,00 kr