Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 17

Pakken indeholder til 2 eller 4 personer:

 • Stenbiderrogn renset, 150/300 g
 • Økologisk primitivo brød
 • Creme fraiche 38%, 100/200 ml
 • Rødløg, 1/2 stk
 • 1 kvist dild
 • kalvetykstegs bøffer øko 2/4 x 175 g
 • Grønne asparges 1/2 bundter
 • Små nyopgravede kartofler  350/700 g
 • 1 kvist timian
 • Bøgehatte, 150/300
 • Skalotteløg 2/3 stk
 • Piskefløde, 100/200 ml

Se opskrifter her:

St. Bededags menu

×

St. Bededags menu

Fantastisk lækker 2 retters menu

Her får du det bedste foråret kan tilbyde med skønne sæsonaktuelle luksusråvarer til en lækker og nemt tilberedt St. Bededags menu.

Vi sender naturligvis også 2 nemme og lethåndgribelige opskrifter, der er gennemarbejdede - så du er garanteret en succes.

Til forret skal I have helt klassisk frisk stenbiderrogn med økologisk stenovnsbagt surbrød - serveret med syrnet fløde, rødløg og frisk dild

Til hovedret skal I have den møreste krogmodnede danske økologiske kalvetykstegsfilet vi endnu har smagt! Det herlige kød skal serveres med nye grønne asparges, lækre nyopgravede kartofler med løvstikke og en herlig dekadent og cremet svampesauce mættet med massere af friske bøgehatte

Fra 139,75 kr. pr. kuvert

Leveres KUN fredag den 27. april

339,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

I duften finder man nuancer af blommer, mørke bær, læder og roser. De samme toner kommer også frem i smagen, hvor vinen afslører en god struktur men samtidig en delikat og sprød karakter. Trækarakteren er meget godt integreret i de sødmefulde toner, vinene ellers har.

6 fl. / Normalpris 1.194 kr. / Spar 210 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
398,00 kr

Brut Rosé har en blank, pink farve. Den har fine, vedvarende bobler og en meget kontant og ren duft med aromaer af abrikoser, akacieblomst og røde frugter, som f.eks. kirsebær, ribs og tyttebær. Her er det fedme og fasthed, som dominerer med en struktur og en nerve, der også gør vinen perfekt til gastronomien.

5 Stjerner i EB

6 fl. / Normalpris 2.394 kr. / Spar 420 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
748,00 kr

Brut Réserve har en flot, lysgylden farve med rødt skær. Den har fine, vedvarende bobler og en meget åben, ren og frugtrig duft – også her med aromaer af røde frugter. Smagen har en flot harmoni mellem tørhed, fylde, frugtsødme og finesse. Brut er den ideelle aperitif. Dens balance, sprødhed og finesse gør den desuden til den ideelle ledsager til fisk, fjerkræ og hvidt kød.

6 fl. / Normalpris 2.094 kr. / Spar 300 kr.

OBS: Kan også bestilles som 2 fl.

 

pris fra
648,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr