Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 8-10

Stenbideren fanges i årets første måneder, og er let genkendelig på sin runde oppustelige krop.

På bugen sidder en sugeskive, som stenbideren bruger til at hæfte sig fast til f.eks. stengrund med. Læs mere om stenbideren

Stenbiderrogn, renset

×

Stenbiderrogn, renset

Så er der tid til frisk stenbiderrogn - de første små landinger er begyndt at dukke op på de danske fiskeauktioner. 

Men du skal være vaks ved havelågen, for landingerne er meget små - og vi har kun adgang til et begrænset parti af denne gudespise her i starten af sæsonen. 

Stenbiderrognen er frisk, renset og letsaltet, når du modtager den - og er en skøn luksus som forret eller til dit frokostbord.

Indeholder:

  • Stenbiderrogn, renset, 300 g 

Opskriftsforslag

Holdbarhed: 1-2 dage fra modtagelse ellers skal det fryses

229,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Helleflynder er en eksklusiv fiskespecialitet. Kødet er hvidt og fast og har en meget fin smag. Helleflynder regnes for en af de fineste spisefisk i Danmark. Helleflynderen er en smagfuld og anderledes spisefisk med fantastisk velsmagende, saftigt, fast kridhvidt kød! Auktionspriserne er skyhøje, da gourmetrestauranterne og de japanske sushirestauranter aftager alt hvad de kan komme til af denne delikatesse, hvor smag og kødkonsistens er i en klasse for sig.

Kan bestilles til levering fredag i uge 8-10.

 

pris
299,00 kr

Frisk torskerogn fås desværre kun i en forholdsvis kort sæson, som kan strække sig indtil marts. Rognen er enten frisk dansk torskerogn eller MSC certificeret frisk torskerogn fra Island.

Kan bestilles til levering i uge 8-10.

 

pris
189,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr