Nulstil dit kodeord×

Stenbideren fanges i årets første måneder, og er let genkendelig på sin runde oppustelige krop.

På bugen sidder en sugeskive, som stenbideren bruger til at hæfte sig fast til f.eks. stengrund med. Læs mere om stenbideren

Stenbideren er særligt rig på jod, selen og kalium, og det er en fed fisk, som er særligt rig på de sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer (omega-3).

Vidste du det at...

Stenbiderrogn, renset

×

Stenbiderrogn, renset

STORKØB

Sæsonen for frisk stenbiderrogn bliver desværre ikke ved, og måske er der kun få uger tilbage med den danske ”caviar” i denne omgang. Det er med andre ord ved at være sidste udkald!

Landingerne er lige nu ret fornuftige og dermed er prisen også helt i bund! Så hvis du skal nå at indkøbe til en sidste omgang af denne fantastiske spise, eller om du påtænker at indkøbe et lille lager til fryseren - så denne delikatesse også kan nydes i løbet af sen-foråret og den tidlige sommer - SÅ ER DET NU! 

Stenbiderrognen er helt frisk, renset og letsaltet når du modtager den - og er en skøn luksus som forret eller til dit frokostbord.

Vælg mellem:

  • Stenbiderrogn, renset, 2 x 300 g 
  • Stenbiderrogn, renset, 3 x 300 g 

Opskriftsforslag

Holdbarhed: 2-3 dage fra modtagelse. Stenbiderrogn holder sig fint 2-3 måneder på frost.

229,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Så er det tid til frisk stenbiderrogn - en specialitet og en gudespise. Stenbiderrognen er frisk og urenset, når du modtager den og en skøn luksus som forret eller til dit frokostbord. Det er nemt: Tyndtskåret ristet toast, cremefraiche og finthakket rødløg. Voila!

 

pris
249,00 kr

Her er en lækker kombipakke med 2 stykker varmrøget laks fra røgeriet i Skagen - samt lækre håndpillede rejer. Rejerne fås ganske enkelt ikke bedre, med mindre du selv piller dem!! De er store saftspændte med masser af "bid" og smag.

 

pris
195,00 kr

Økologiske laks bliver ikke medicinsk behandlet og er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede. Økologiskkontrolkodenummer: DK-ØKO-100

 

pris fra
179,00 kr