Nulstil dit kodeord



×

Se vores huskok Jacob grille højreb:

4 bens luksus oksehøjreb

×

4 bens luksus oksehøjreb

Irsk kødkvæg af Angus og Hereford

Dette kødstykke er den ultimative oplevelse for de ægte kødelskere. Kødet er perfekt krogmodnet og samtidig super mørt.

Ved krogmodningen bruges en teknik, hvor man hænger kødet op i hoften, fremfor i den bagerste ankel. Derved opnær man en speciel udstrækning af musklerne, som gør kødet helt utroligt mørt. Processen kræver en del plads og er en yderst sjælden metode.

Kødet er fantastisk til grill eller langtidsstegning.

Indeholder:

  • Angus & Hereford 4-5 bens højreb uden rygben, irsk, 5,5-7 kg
  • Lækker krydderrub 
  • Opskriftforslag

OBS: Der er rigeligt til 10-15 personer

Holdbarhed: Mindst 7 dage fra modtagelse.

1.199,00 kr

 

Kort transport til slagteri

De stude der kan klassificeres til at indgå som DRUMLIN GOLD, har haft deres opvækst i det samme område som de ender deres dage i. Det vil sige ingen lange transporter fra mark til slagteri, med deraf følgende stress og dårligt kød.

Hoftehængt

Efter slagtningen bliver studene hængt op i hoftebenet og bagskanken bindes ind til brystbenet, det kaldes i Irland ”hip hung”, vi kan kalde det krogmodnet eller hoftehængt. Dette gøres for at strække muskelfibrene med en deraf bedre mørhed til følge. Kroppene kommer i specielle kølerum hvor de hænger svalt og gradvist nedkøles. Dette er for ikke, at give kroppene en chokbehandling som en stærk nedkøling er. Kroppe der bliver stærkt og hurtigt nedkølet “stivner” og opnår ikke en optimal mørhed. DRUMLIN GOLD studene bliver nedkølet nænsomt og gradvist, lidt som i ”gamle” dage, med en unik smagsoplevelse til følge.


Hvad med også at prøve...

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 4.

 

pris fra
349,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Beef short ribs er et fantastisk stykke kød til langtidsgrillning eller braissering. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle kødstykkerne på en okse. Grill den eller lav en klassisk simreret!

 

pris
299,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr