Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 26-32

Se hvordan vores huskok grillede et par af disse herlige højreb for nyligt:

4 bens luksus oksehøjreb af Angus / Hereford

×

4 bens luksus oksehøjreb af Angus / Hereford

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Ved krogmodningen bruges en teknik hvor man hænger kødet op i hoften, i stedet for som vanligt i den bagerste ankel. Derved opnær man en speciel udstrækning af musklerne, når krogen sættes i hoften frem for i haserne. Det gør kødet helt utroligt mørt. Dette er dog en process der kræver en del plads og er i sagens natur en yderst sjælden metode - men resultatet er at kødet bliver utroligt mørt.

Dette kødstykke er en den ultimative, helt unikke kødoplevelse for de ægte kødelskere. Fantastisk til grill eller langtidsstegning eller alternativt udskåret til 4-5 kæmpe Côte du Boeuf. 

Indeholder:

  • 5,5-7 kg irsk Angus/Hereford 4-5 bens højreb uden rygben
  • Lækker krydderrub 
  • Opskriftforslag

Der er rigeligt til 10-15 personer

Holdbarhed: Mindst 7 dage fra modtagelse.

1.199,00 kr

 

Kort transport til slagteri

De stude der kan klassificeres til at indgå som DRUMLIN GOLD, har haft deres opvækst i det samme område som de ender deres dage i. Det vil sige ingen lange transporter fra mark til slagteri, med deraf følgende stress og dårligt kød.

Hoftehængt

Efter slagtningen bliver studene hængt op i hoftebenet og bagskanken bindes ind til brystbenet, det kaldes i Irland ”hip hung”, vi kan kalde det krogmodnet eller hoftehængt. Dette gøres for at strække muskelfibrene med en deraf bedre mørhed til følge. Kroppene kommer i specielle kølerum hvor de hænger svalt og gradvist nedkøles. Dette er for ikke, at give kroppene en chokbehandling som en stærk nedkøling er. Kroppe der bliver stærkt og hurtigt nedkølet “stivner” og opnår ikke en optimal mørhed. DRUMLIN GOLD studene bliver nedkølet nænsomt og gradvist, lidt som i ”gamle” dage, med en unik smagsoplevelse til følge.


Hvad med også at prøve...

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
369,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 33.

 

pris fra
349,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
1.199,00 kr

Beef short ribs er et fantastisk stykke kød til langtidsgrillning eller braissering. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle kødstykkerne på en okse. Grill den eller lav en klassisk simreret!

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
299,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr