Nulstil dit kodeord×
Øko
Kun
levering i
uge 17

Sådan steger du en bøf

Tag kødet ud af køleskabet en halv time før de skal steges – tag det ud af vacumposen og dup det tørt med køkkenrulle og krydr med salt og sort peber.

Bøffer af økologisk dansk kalvetykstegsfilet

×

Bøffer af økologisk dansk kalvetykstegsfilet

SÆRPRIS - begrænset parti

Bøffer af krogmodnet kalvetykstegsfilet fra Friland

Fantastisk pris på det bedste danske økologiske kalvekød fra Friland. Kødet er utroligt velhængt og har udviklet en helt fantastisk smag og excetionel mørhed!

Indeholder:

  • Bøffer af kalvetykstegsfilet, dansk, 4 stk. á ca. 175 g
  • Bøffer af kalvetykstegsfilet, dansk, 8 stk. á ca. 175 g

NB. kødet er uden fedtkant og pudset helt af - lige klar til grill eller pande! 

239,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
299,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
249,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
689,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Châteaubriand af oksemørbrad - kødets Rolls Royce! Vi skærer dem ud i 3 størrelser, nemlig 450, 900 og 1200 gram!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
279,00 kr