Nulstil dit kodeord×

Sådan griller du Châteaubriand 

Tag kødet ud af køleskabet en halv time før de skal steges – tag det ud af vacumposen og dup det tørt med køkkenrulle og krydr med salt og sort peber. Varm en pande, der passer i størrelse, op til hård varme.

Tilsæt lidt neutral olie og læg kødet på. Brun grundigt af til der opstår en god karamelliseret stegeskorpe på alle sider. Tilsæt nu et par klatter smør og 5-6 hele fed letknuste upillede hvidløg samt et par timiankviste og eller rosmarin og skru med på medium varme og krydr igen med salt og sort peber.

Châteaubriand af oksemørbrad

×

Châteaubriand af oksemørbrad

Krogmodnet økologisk kød

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Kort sagt alle de bedste udskæringer af oksen! Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed.

Châteaubriand af oksemørbrad - kødets Rolls Royce

Her er det Châteaubriand, som er en helsteg skåret af den reelle midterste del af en 100% afpudset oksemørbrad. Vi skærer dem ud i 3 størrelser, nemlig 450, 900 og 1200 gram!

Indhold:

  • Châteaubriand af oksemørbrad á 450, 900 eller 1.200 g

Udskæringerne er pakket individuelt i vacuum. Brug dropdown menuen herunder for at vælge antal.

OBS: Kan leveres om fredagen 

279,00 kr

 

100% TILFREDSHED - ELLER PENGENE RETUR! 

Vi er så sikre på at I vil få en god oplevelse med dette fantastiske kød, at vi garanterer 100% tilfredshed - eller pengene retur!

Det er Skagenfoods egen slagter der skærer dette kød, og kødet skæres dagen før levering. Vi garanterer minimum 7 dages holdbarhed (inkl. leveringsdagen).


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det tournedos skåret af oksemørbrad! Vi skærer dem på minimum 150 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
189,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det entrecôte skåret af oksefileten med fedtkant! Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
299,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
249,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
689,00 kr