Nulstil dit kodeord×

 

Sådan steger du Entrecôte steaks

Tag bøfferne ud af køleskabet og ret formen op med dine hænder, så de er flotte og ensartede i tykkelsen. Lad dem få stuetemperatur før stegning.

Steg dem på en god solid pande eller grillpande (gerne af støbejern). Steg i en smule meget varm olie i et par minutter på hver side. Sørg for at krydre godt med sort peber og god flagesalt.

Entrecôte

×

Entrecôte

Krogmodnet økologisk dansk limousine kød

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Det er oksekød af bedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed.

Her er det entrecôte skåret af oksens tyndstegsfilet med fedtkant. Vi skærer dem på minimum 400 gram stykket - det synes vi er en passende størrelse! NB: En bøf kan godt deles af 2 :-)

Indeholder:

  • Entrecôte steaks (filet med fedtkant) á 400 g, 2, 3 eller 4 stk.

Udskæringerne kan bestilles i 2, 3 eller 4 stk. pakker og kødet er pakket individuelt i vacuum. Brug dropdown menuen herunder for at vælge antal.

OBS: Kan leveres om fredagen 

Sådan steger du den perfekte bøf:

Så let laver du ægte bearnaise sauce:

299,00 kr

 

100% TILFREDSHED - ELLER PENGENE RETUR! 

Vi er så sikre på at I vil få en god oplevelse med dette fantastiske kød, at vi garanterer 100% tilfredshed - eller pengene retur!

Det er Skagenfoods egen slagter der skærer dette kød, og kødet skæres dagen før levering. Vi garanterer minimum 7 dages holdbarhed (inkl. leveringsdagen).


Hvad med også at prøve...

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg. Her er det rib eye steaks skåret af oksehøjrebet! Vi skærer dem på ca. 275 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
249,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det tournedos skåret af oksemørbrad! Vi skærer dem på minimum 150 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
189,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
689,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk limousine kødkvæg fra Friland. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Châteaubriand af oksemørbrad - kødets Rolls Royce! Vi skærer dem ud i 3 størrelser, nemlig 450, 900 og 1200 gram!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
279,00 kr