Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 6+19

I Frankrig har kødet fra gedekid traditionelt været højtidsmad til jul og påske - og det er kød, der sættes stor pris på i Sydeuropa. I dag er kødet i sæson fra oktober til maj.

Fransk gedekid

×

Fransk gedekid

Fransk gedekid fra Loeul et Piriot i Loire, Frankrig. Kødet er lyst, mørt og delikat.

Kød fra gedekid kan bruges i utallige retter og har en udsøgt smag, når den bliver tilberedt med hvidløg, smurt med dijonsennep og krydret med timian, men kødet går også rigtig fint sammen med piment espelette, karry eller en blanding af peber, muskat, nelliker og kanel.

Indeholder:

819,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 10+21.

 

pris
1.399,00 kr