Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 48

I 1910 grundlagde Don Prudencio Benito virksomheden La Prudencia i Villacastín ved bjergkæden Campo Azálvaro, 30 km fra Segovia nord for Madrid. Dette område har siden det 15. årh. været kendt for sin ekspertise i forarbejdning af svineprodukter.

Iberisk sortfodsskinke

×

Iberisk sortfodsskinke

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter. Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg. Der er altså noget af en anden slags opvækst end industrigrise.

Det stressfrie liv med masser af plads til bevægelse er medvirkende til, at kødet fra det iberiske svin har en højere kvalitet og en bedre smag. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt kød, hvilket den lange modningstid også påvirker.

Pakken indeholder 3 fantastiske og meget velsmagende udskæringer!

Pakken Indeholder:

  • Iberisk bellota skinke i skiver 48 måneder, 1 pakke a 75 gram
  • Iberisk skinke i skiver 36 måneder, 1 pakke a 75 gram
  • Iberisk paleta bellota i skiver, 30 måneder, 1 pakke a 50 gram

249,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 3.

 

pris
1.399,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Krone med afpudsede ribben af det flotteste stykke sortfods-rygfilet. Dette er sortfodssvinets Rolls Royce - og er et fremragende kødstykke til grill og helstegning. Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven end almindeligt svinekød. Kødet er så juicy og saftspændt at du nærmest skal bruge hagesmæk når du spiser det på grund af det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Kan bestilles til levering fredag i uge 49.

 

pris
579,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 3.

 

pris
419,00 kr