Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 33

I 1910 grundlagde Don Prudencio Benito virksomheden La Prudencia i Villacastín ved bjergkæden Campo Azálvaro, 30 km fra Segovia nord for Madrid. Dette område har siden det 15. årh. været kendt for sin ekspertise i forarbejdning af svineprodukter.

Iberisk sortfodsskinke

×

Iberisk sortfodsskinke

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter, og her kan du bestille en fantastisk pakke med charcuterie af netop dette enestående spanske sortfodssvin. Pakken indeholder 3 forskellige udskæringer!

Pakken Indeholder:

  • Iberisk bellota skinke i skiver 48 måneder, 1 pakke a 75 gram
  • Iberisk skinke i skiver 36 måneder, 1 pakke a 75 gram
  • Iberisk paleta bellota i skiver, 30 måneder, 1 pakke a 50 gram

249,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 37.

 

pris
1.399,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Krone med afpudsede ribben af det flotteste stykke sortfods-rygfilet. Dette er sortfodssvinets Rolls Royce - og er et fremragende kødstykke til grill og helstegning. Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven end almindeligt svinekød. Kødet er så juicy og saftspændt at du nærmest skal bruge hagesmæk når du spiser det på grund af det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Kan bestilles til levering fredag i uge 37+44.

 

pris
579,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris
419,00 kr