Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 11-33

På grund af sit sorte skind og de karakteristiske sorte hove, er det iberiske svin enestående. Svinene lever i Extremadura i den vestlige del af Spanien mellem Madrid og Portugal.

Sortfods krone

×

Sortfods krone

Svinenes svar på wagyu kød

Krone med afpudsede ribben af det flotteste stykke sortfods-rygfilet. Dette er sortfodssvinets Rolls Royce - og er et fremragende kødstykke til grill og helstegning.

Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven end almindeligt svinekød. 

Indeholder:

  • Krone af sortfodssvin, 1 stk. a ca. 1,5 kg. (+/- 200 g)

579,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering i uge 15+22.

 

pris
419,00 kr

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 21.

 

pris
1.399,00 kr

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter, og her kan du bestille en fantastisk pakke med charcuterie af netop dette enestående spanske sortfodssvin.

Kan bestilles til levering i uge 10+15.

 

pris
249,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

Kan bestilles til levering fredag i uge 8-10.

 

pris
259,00 kr

Kødet er lyst, magert, meget nærende og saftigt og kan ved første øjekast minde lidt om kyllingekød, men i struktur minder det mere om kalvekød.

Kan bestilles til levering i uge 18+25.

 

pris
349,00 kr