Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 45

De lever i Extremadura i den vestlige del af Spanien mellem Madrid og Portugal og har adgang til det fri, størstedelen af deres liv. De lever på marker, der er rige på vegetation, urter og egetræer.

Iberisk sortfodsgris

×

Iberisk sortfodsgris

OBS: Begrænsede mængder

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Sortfodsgrisene spiser agern i korkegeskovene. Der skal næsten 1 ha land pr. svin til, for at de kan få agern nok igennem vinteren.

Indeholder:

  • Mørbrad, 6 stk. á 300-500 g pr. stk.
  • Nakkefiletsteg á 650-850 g
  • Filetsteaks, 8 stk. á 180-200 g pr. stk.

I alt minimum 3,8 kg.

1.399,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter. Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg. Der er altså noget af en anden slags opvækst end industrigrise.

Pakken indeholder 3 fantastiske og meget velsmagende udskæringer!

Kan bestilles til levering fredag i uge 44.

 

pris
249,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Krone med afpudsede ribben af det flotteste stykke sortfods-rygfilet. Dette er sortfodssvinets Rolls Royce - og er et fremragende kødstykke til grill og helstegning. Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven end almindeligt svinekød. Kødet er så juicy og saftspændt at du nærmest skal bruge hagesmæk når du spiser det på grund af det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Kan bestilles til levering fredag i uge 44.

 

pris
579,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 43.

 

pris
419,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 44.

 

pris fra
349,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 40+45.

 

pris
319,00 kr

Vi har sikret os 2 forskellige udskæringer - begge af de absolut bedste stykker på dyret, nemlig afpudset filet (skåret fra ryggen) samt supermøre og flotte mørbradder. Alt kødet er ferskt og pakket i vacum i individuelle stykker.

Kan bestilles til levering fredag i uge 44+47.

 

pris fra
339,00 kr