Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 50+10

De lever i Extremadura i den vestlige del af Spanien mellem Madrid og Portugal og har adgang til det fri, størstedelen af deres liv. De lever på marker, der er rige på vegetation, urter og egetræer.

Iberisk sortfodsgris

×

Iberisk sortfodsgris

OBS: Begrænsede mængder

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Sortfodsgrisene spiser agern i korkegeskovene. Der skal næsten 1 ha land pr. svin til, for at de kan få agern nok igennem vinteren.

Indeholder:

  • Mørbrad, 6 stk. á 300-500 g pr. stk.
  • Nakkefiletsteg á 650-850 g
  • Filetsteaks, 8 stk. á 180-200 g pr. stk.

I alt minimum 3,8 kg.

1.399,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter, og her kan du bestille en fantastisk pakke med charcuterie af netop dette enestående spanske sortfodssvin.

Kan bestilles til levering i uge 44+49.

 

pris
249,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Krone med afpudsede ribben af det flotteste stykke sortfods-rygfilet. Dette er sortfodssvinets Rolls Royce - og er et fremragende kødstykke til grill og helstegning. Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven end almindeligt svinekød. Kødet er så juicy og saftspændt at du nærmest skal bruge hagesmæk når du spiser det på grund af det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Kan bestilles til levering fredag i uge 51+11.

 

pris
579,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering i uge 46+8.

 

pris
419,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 45+50.

 

pris fra
349,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 47.

 

pris
319,00 kr

Vi har sikret os 2 forskellige udskæringer - begge af de absolut bedste stykker på dyret, nemlig afpudset filet (skåret fra ryggen) samt supermøre og flotte mørbradder. Alt kødet er ferskt og pakket i vacum i individuelle stykker.

Kan bestilles til levering fredag i uge 48.

 

pris fra
345,00 kr