Nulstil dit kodeord×
Kun
levering i
uge 24+33

Falorni producerer nu sine salamier i et nyindrettet pølsemageri i udkanten af byen. Men principperne for fremstilling er de samme.

Omhyggelighed grænsende til det nidkære i udvælgelse og afpudsning af kødet, herefter udskæring eller hakning og krydring ud fra de gamle opskrifter. Til sidst den vigtige tørring der foregår i tre forskellige tørrerum med forskellige temperaturer og fugtighed således at den karakteristiske skimmelsvamp udenpå pølsen udvikler sig korrekt. 

Italienske pølser

×

Italienske pølser

Disse lækkerier kommer fra Greve i Toscana og passer perfekt til antipasti, pølsebordet, sandwich, charcuteri- og salattallerken. 

Pakkerne indeholder:

  • Pakken med 3 fantastiske Italienske pølser: Salami Cinghiale, Salami Salame Piccante og Salami Tartufo (trøffelpølse)
  • Pakken med 5 fantastiske Italienske pølser: Salami Toro Chianino, Salami Cinghiale, Salami Salame Piccante, Salami Magro Montanaro og Salami Tartufo (trøffelpølse)

I alt ca. 1 eller 1,5 kg pølse. Holdbarhed: Min. 21 dage fra modtagelse.

NB: Skal bestilles senest mandag kl. 7 for levering i samme uge.

349,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 24.

 

pris
319,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Beef short ribs er et fantastisk stykke kød til langtidsgrillning eller braissering. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle kødstykkerne på en okse. Grill den eller lav en klassisk simreret!

 

pris
299,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr