Nulstil dit kodeord×
Kun
levering fredag
uge 43-45

Kalvehaler

×

Kalvehaler

Kalvehaler er kongerne af "simremad" og bestemt ikke hverdagskost længere, desværre - det tager nemlig laaang tid at lave... Men med lidt planlægning er det faktisk rigtigt nemt - når først det er sat over passer det nemlig sig selv!

Og belønningen er intet mindre end fantastisk. Så selvom det måske lyder lidt gammeldags, og bøvlet - så får de altså vores allervarmeste anbefaling - prøv dem og du bliver overrasket over, hvor godt de smager.

Indeholder:

419,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Svinekæber er desværre et lidt overset stykke kød, men de seneste år har de med rette fået lidt af en renæssance - og er nu at finde på menukortet på rigtig mange gourmetrestauranter. Og det er slet ikke så underligt - for svinekæber er fulde af saft, kraft, og intens smag. Svinekæber er en lille muskel fra grisens kinder, og da muskler er "hårdt" kød, kræves en lang og tålmodig tilberedning.

Kan bestilles til levering fredag i uge 43-45.

 

pris
219,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 45.

 

pris
319,00 kr