Nulstil dit kodeord



×

Bag kåringen som Årets bøf i 2016 står bl.a. en jury bestående af Thomas Rode, Dan G. Christiansen, Anders Kirkeby, Brian Blixt Jacobsen samt Jens Slagter fra Kultorvet, madblogger Jane Faerber, ernæringsekspert Ina Clausen og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø.

Tilberedning af nyretapper

Nyretapper

×

Nyretapper

Kåret til årets bøf i 2016

Nyretapper, Onglet de boeuf, Butcher's steak eller Hanger steak - kært barn har mange navne. Nyretap er et overset stykke oksekød, hvilket er synd da det er en af de mest velsmagende udskæringer du kan få. Derfor er det heller ikke overraskende at nyretap er blevet kåret til årets bøf 2016.

Smagen er meget intens og samtidig er det ret mørt - men med en fiberstruktur der gør at der noget at arbejde med for tænderne - så forvent ikke mørbrad mørhed, men derimod kød med en fantastisk fiberrig struktur og en uovertruffen velsmag!

Indeholder:

239,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Med denne pakke kan du lave dine egne fantastiske spareribs. Den medfølgende rub påføres ribbenene dagen før - og derefter følges en simpel opskrift og voilà - du er nu en sand mester udi spareribbens kunst.

 

pris
375,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Côte du Boeuf skåret af oksehøjrebet - den perfekte kotelet med håndtag! Vi skærer dem på minimum 1200 gram stykket!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
689,00 kr

Skagenfoods udvalgte bøffer - er bøffer af krogmodnet dansk økologisk kødkvæg. Det er fantastisk økologisk oksekød af allerbedste kvalitet, hvor dyrevelfærd og velsmag går op i en højere enhed. Her er det Châteaubriand af oksemørbrad - kødets Rolls Royce! Vi skærer dem ud i 3 størrelser, nemlig 450, 900 og 1200 gram!

100% Tilfredshed eller pengene retur!

 

pris fra
279,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

Kan bestilles til levering fredag i uge 32-34.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 32-34.

 

pris
1.199,00 kr