Nulstil dit kodeord×

Porchetta er udbenet svinekød, der er fyldt med masser af krydderier samt  andet grønt og eventuelle andre kødudskæringer. 

Selvom porchettaen er populær i hele Italien og der findes et utal af lokale varianter, så stammer porchettaen oprindeligt fra det centrale Italien omkring Lazio og Abruzzo provinserne. 

Porchetta med mørbrad

×

Porchetta med mørbrad

Stor og flot Porchetta af griseseslag fyldt med en hel mørbrad. Duften fra ovnen er tæt på guddommelig, mens du steger denne klassiske italienske rullesteg og den stille og roligt forvandles fra råt griseslag til ren gudespise.

Vi har endda fået vores slagter til at fylde den med en hel mørbrad i midten, således at der kommer en endnu bedre kødfylde i denne herlige steg!

Indeholder:

  • Porchetta fyldt med mørbrad, ca. 2,3-2,5 kg

425,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Natur & Respekt er en fransk kylling, der er opdrættet på friland. Det er fjerkræ af allerbedste kvalitet med fokus på smag og god dyrevelfærd. Natur & Respekt kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling. Det giver en saftig og kødfuld fugl med en sund muskulatur. Og så er det til en overkommelig pris.

Kan bestilles til levering i uge 37.

 

pris
299,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 33-35.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

Kan bestilles til levering fredag i uge 33-35.

 

pris
369,00 kr

Beef short ribs er et fantastisk stykke kød til langtidsgrillning eller braissering. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle kødstykkerne på en okse. Grill den eller lav en klassisk simreret!

Kan bestilles til levering fredag i uge 33-35.

 

pris
299,00 kr