Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 3

Presa de pata negra

×

Presa de pata negra

Presa er en smuk, smagsrig udskæring af nakken på Pata negra iberico svinene. Den er tyk og saftig, men mere fedtfattig end secreto flank steak.

Svinene lever på friland i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien mellem Madrid og Portugal og har adgang til grønne arealer, der er rig på vegetation, urter og egetræer. Det stressfrie liv med plads til bevægelse er medvirkende til, at kødet har en høj kvalitet og en fantastisk smag. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Prøv at grille den, så den får en flot stegeskorpe og er rød til mediumstegt, så har kødet – når du skærer det ud i tynde skiver – et mørt bid og en smag, der får tænderne til at løbe i vand.

Indeholder:

  • Presa de pata negra, 2 stykker = 1 pakke, i alt ca. 1,4 kg (+/- 300 g)

489,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 3.

 

pris
419,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Krone med afpudsede ribben af det flotteste stykke sortfods-rygfilet. Dette er sortfodssvinets Rolls Royce - og er et fremragende kødstykke til grill og helstegning. Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven end almindeligt svinekød. Kødet er så juicy og saftspændt at du nærmest skal bruge hagesmæk når du spiser det på grund af det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Kan bestilles til levering fredag i uge 5-17.

 

pris
579,00 kr

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter. Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg. Der er altså noget af en anden slags opvækst end industrigrise.

Pakken indeholder 3 fantastiske og meget velsmagende udskæringer!

Kan bestilles til levering fredag i uge 4.

 

pris
249,00 kr

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 3.

 

pris
1.399,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Beef short ribs er et fantastisk stykke kød til langtidsgrillning eller braissering. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle kødstykkerne på en okse. Grill den eller lav en klassisk simreret!

 

pris
299,00 kr