Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 36

De lever i Extremadura i den vestlige del af Spanien mellem Madrid og Portugal og har adgang til det fri, størstedelen af deres liv. De lever på marker, der er rige på vegetation, urter og egetræer.

Svinene er 12-15 måneder ved slagtning og vejer op mod 150-170 kg. Det er altså noget af en anden slags opvækst end industrigrise, der aldrig ser dagslys i de omtrent fire måneder, de lever. 

Det stressfrie liv med plads til bevægelse er medvirkende til, at kødet fra det iberiske svin har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre svineracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

De iberiske sortfodssvin er frilandsgrise og er enestående på grund af deres sorte skind og de karakteristiske sorte hove. Sortfodssvinene er en spansk svinerace, der kommer fra krydsning af et europæisk vildsvin og et middelhavsvildsvin.

For at være et certificeret iberisk sortfodssvin, skal det være 50 % iberisk og 50 % Duroc. Denne certificering foretages af Certicar, som er en uafhængig organisation der følger en kongelig forordning for regulering af den iberiske sortfodsrace.

Presa de pata negra

×

Presa de pata negra

Presa er en smuk, smagsrig udskæring der smelter på tungen. Prøv at grille den, så den får en flot stegeskorpe og er rød til mediumstegt, så har kødet – når du skærer det ud i tynde skiver – et mørt bid og en smag, der får tænderne til at løbe i vand.

Presa er en fantastisk udskæring af nakken på grisen. Den er tyk og saftig, men mere fedtfattig end secreto flank steak.

Pata negra iberico svinene lever på friland i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien. De har op mod 1 hektar pr. svin i de store indhegnede egeskove og har altså god plads til at rode i jorden, flappe med ørerne og krølle med halen. Den føde de indtager giver kødet en kompleks smag og en fedtmarmorering, der smelter på tungen.

Indeholder:

  • Presa de pata negra, 2 stykker = 1 pakke, 
    i alt ca. 1,4 kg (+/- 300 g)

489,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Svinenes svar på wagyu. Secreto er den møre bovfilet fra det iberiske sortfodssvin. Den er fremragende til grill og stegning, fordi du kan få en sprød overflade og stadig holde det saftigt indeni på grund af det høje fedtindhold. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt svinekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 36.

 

pris
419,00 kr

Svinenes svar på wagyu. Krone med afpudsede ribben af det flotteste stykke sortfods-rygfilet. Dette er sortfodssvinets Rolls Royce - og er et fremragende kødstykke til grill og helstegning. Kødet er yderst velsmagende, mørt, saftigt og samtidigt noget mørkere i farven end almindeligt svinekød. Kødet er så juicy og saftspændt at du nærmest skal bruge hagesmæk når du spiser det på grund af det relativt høje intermuskulære fedtindhold. MUMS!

Kan bestilles til levering fredag i uge 37+44.

 

pris
579,00 kr

Det sorte iberiske svin er grundlaget for Spaniens bedste charcuteriprodukter, og her kan du bestille en fantastisk pakke med charcuterie af netop dette enestående spanske sortfodssvin.

Kan bestilles til levering fredag i uge 33.

 

pris
249,00 kr

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 37.

 

pris
1.399,00 kr

Så er der dømt mandehørm og stenaldermad i yderste potens. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende bone in ribeye Tomahawk fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. Bøffen vejer ca. 1 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
349,00 kr

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
1.199,00 kr

Beef short ribs er et fantastisk stykke kød til langtidsgrillning eller braissering. Kødet har en fantastisk intermuscular fedtmarmorering, hvilket gør den til den mest smagfulde og saftige af alle kødstykkerne på en okse. Grill den eller lav en klassisk simreret!

Kan bestilles til levering fredag i uge 26-32.

 

pris
299,00 kr

Med denne pakke kan du lave dine egne fantastiske spareribs. Den medfølgende rub påføres ribbenene dagen før - og derefter følges en simpel opskrift og voilà - du er nu en sand mester udi spareribbens kunst.

 

pris
375,00 kr