Nulstil dit kodeord



×

Gamle traditioner = klasse bacon

Vores bacon bliver tørsaltet med havsaltet og intet andet - dvs at der IKKE tilsættes hverken dextrose, nitrit eller fosfat. Efter endt saltning som tager ca. en uge - ryges vores bacon over koldrøg fra bøgeflis i 36-48 timer - hvorefter det hænges til modning og tørring i 3-4 uger inden vi vacumerer og sender det ud.

Skagenfoods økologiske tørsaltede bacon

×

Skagenfoods økologiske tørsaltede bacon

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen hjemmelavede økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

  • ca. 1 kg klassisk tørsaltet Økologisk bacon

259,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 3.

 

pris
319,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 50-8.

 

pris fra
349,00 kr

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering fredag i uge 50-21.

 

pris
1.399,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr