Nulstil dit kodeord×

Gamle traditioner = klasse bacon

Vores bacon bliver tørsaltet med havsaltet og intet andet - dvs at der IKKE tilsættes hverken dextrose, nitrit eller fosfat. Efter endt saltning som tager ca. en uge - ryges vores bacon over koldrøg fra bøgeflis i 36-48 timer - hvorefter det hænges til modning og tørring i 3-4 uger inden vi vacumerer og sender det ud.

Bacon2

Skagenfoods økologiske tørsaltede bacon

×

Skagenfoods økologiske tørsaltede bacon

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen hjemmelavede økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

Bryst stykke eller ryg? Dansk eller engelsk? 

Vi laver 2 forskellige forskellige typer økologisk tørsaltet bacon - nemlig traditionelt dansk bacon som de fleste kender det lavet af grisens bryststykke. Men vi laver også et mere luksuspræget stykke "back-bacon" efter engelsk forbillede. Englændere foretrækker at spise back bacon også kendt som kotelet bacon, som er skåret af grisens rygstykke, og som normalt ikke steges sprødt, når det steges på panden.

3 forskellige bacon-pakker - vælg imellem:

  • ca. 1 kg klassisk tørsaltet Økologisk bacon
  • ca. 1,4 kg tørsaltet Økologisk "back bacon"
  • Kombipakke af de 2 ovennævnte Økologiske bacon

Brug dropdown herunder for at vælge din pakke

mørksej            3 pers 1 pose/225 g ris og ikke 300 g 

259,00 kr

 

Opskrifter Se alle opskrifter


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 39.

 

pris
319,00 kr

Kødet fra de iberiske sortfodsgris - Pata Negra - har en højere kvalitet og en bedre smag end kød fra andre griseracer. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.

Kan bestilles til levering i uge 39.

 

pris
1.399,00 kr

Bacon er fantastisk både som selvstændig servering og ikke mindst som tilbehør og smagsgiver til andre retter. Vi har nu fornøjelsen af at kunne tilbyde vores egen økologiske tørsaltede bacon lavet på danske økologiske grise fra friland.

 

pris
259,00 kr