Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 48

Svinekæber er en lille muskel fra grisens kinder, og da muskler er "hårdt" kød, kræves en lang og tålmodig tilberedning. 

Svinekæber

×

Svinekæber

Svinekæber er desværre et lidt overset stykke kød, men de seneste år har de med rette fået lidt af en renæssance - og er nu at finde på menukortet på rigtig mange gourmetrestauranter. Og det er slet ikke så underligt - for svinekæber er fulde af saft, kraft, og intens smag. 

Det er ægte simremad og en fantastisk spise. Vi medsender vores varmeste anbefaling.

Indeholder:

  • Svinekæber (klar til brug), ca. 1 kg. 

219,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering i uge 3.

 

pris
319,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 50-8.

 

pris fra
349,00 kr