Nulstil dit kodeord



×
Kun
levering fredag
uge 43-45

Svinekæber er en lille muskel fra grisens kinder, og da muskler er "hårdt" kød, kræves en lang og tålmodig tilberedning. 

Svinekæber

×

Svinekæber

Svinekæber er desværre et lidt overset stykke kød, men de seneste år har de med rette fået lidt af en renæssance - og er nu at finde på menukortet på rigtig mange gourmetrestauranter. Og det er slet ikke så underligt - for svinekæber er fulde af saft, kraft, og intens smag. 

Det er ægte simremad og en fantastisk spise. Vi medsender vores varmeste anbefaling.

Indeholder:

  • Svinekæber (klar til brug), ca. 1 kg. 

219,00 kr

 


Hvad med også at prøve...

Den ultimative bøf - må gerne deles :-)

Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende Porterhouse steak fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford. En fornuftig størrelse på +1 kg :-)

 

pris
369,00 kr

Dette stykke kød ser utroligt flot ud. Perfekt krogmodnet, stor, super mør og velsmagende 4-5 bens højreb fra irsk kødkvæg af Angus og Hereford på ca. 5,5-7 kg.

 

pris
1.199,00 kr

Hopballe kyllinger er sprængfyldt med god smag og har kød af høj kvalitet. Kyllingerne er opdrættet under hensyntagen til god dyrevelfærd, og de har haft masser af plads at røre sig på.

Kan bestilles til levering fredag i uge 45.

 

pris
319,00 kr

Men tro nu ikke at du kan tage S-toget fra København og købe de dejlige tørrede salamier fra Marcelleria Falorni på torvet i Greve - for han bor nemlig i Greve i Chianti i Toscana :-) Og han laver helt fantastiske pølser som er perfekte til antipasti, pølsebord, sandwich, charcuteri- og salattallerken.

Kan bestilles til levering i uge 44+48.

 

pris fra
349,00 kr